Vanavond gaat de zevende One Night Stand serie van start!

Check vanavond om 23.15 uur Nederland 2 voor de tweede film van de zevende One Night Stand serie. One Night Stand is één van de belangrijkste, jaarlijkse filmprojecten van Nederland. Verschillende talentvolle acteurs en scenarioschrijvers presenteren een nieuwe film van 50 minuten.

De reeks begon vorige vrijdag met de film Bowie is binnen – een film over vier vrienden die naar een openluchtfeest gaan, in de rij ontstaat massapaniek. Je zag de onderlinge verhoudingen tussen de vrienden en hoe zij omgaan met de ramp.

Ook Boy, Cabo, Urfeld, Terug, Uit, Stockholm en Ballast maken onderdeel uit van de One Night Stand serie. Het zijn allemaal Nederlandse films met een vrij heftig verhaal. Vanavond check je Boy op Nederland 2!

Boy
Een Fillipijnse schoonmaker is hard aan het werk om geld te sturen naar huis. Het zit hem niet mee want hij heeft een erg egoïstisch vriendje en ongeïnteresseerde werkgevers. (14 december)

Cabo
De Kaapverdische Artur is erg ambitieus: hij studeert medicijnen en is de trots van zijn moeder. Ook heeft hij een leuke vriendin. Alles lijkt dus goed te gaan, tot het moment dat hij bezoek krijgt van een mysterieuze Afrikaan. Deze jongen eist dat Artur een oplossing voor zijn probleem vindt. (21 december)

Urfeld
Bram heeft geen goede band met zijn vader. Hij brengt hem en een vriend naar het Duitse dorp Urfeld, maar hij weet niet dat het tripje niet zo goed zal aflopen. (28 december)

Terug
Vincent werkte als oorlogsfotograaf en door alle dingen die hij heeft meegemaakt, voelt hij zich niet meer thuis in Nederland. Hij besluit daarom alles achter zich te laten. (11 januari)

Uit
Het gaat niet zo goed met de relatie van Thomas en Emma. Emma besluit een paar maanden naar het buitenland te gaan en Thomas is superbang om haar te verliezen. (18 januari)

Stockholm
Buschauffeur Ben veroorzaakt een busongeluk in Spanje waarbij vijf mensen om het leven komen. Hij kan niet leven met het schuldgevoel, daarom besluit hij af te reizen naar Stockholm waar een jeugdvriend van hem woont. (25 januari)

Balast
Ellen is ceremoniemeester van de bruiloft van haar broer. Ze wil hem de mooiste dag van zijn leven bezorgen, maar ze komt veel problemen tegen. Onder andere haar halfzus en haar moeder maken haar het leven moeilijk. (1 februari)

Welke film lijkt jou het leukst?

www.onenightstandoptv.nl