Van Robert Pattinson krijgen we nooit genoeg! Vanavond op NET5 in het kader van Juni-is-Mooie-Mannen-Maand: Remember Me!

De Twilight-serie is op zich natuurlijk al fantastisch.. Maar zonder Robert Pattinson zou het niet hetzelfde zijn! Gelukkig speelt ie nog in veel meer films en vanavond is een daarvan te zien bij Net5!

‘Remember Me’ is wel een heftige film, dus zet de tissues maar klaar! Tyler Hawkins (Robert Pattinson) kan de zelfmoord van zijn broer maar niet verwerken en maakt een puinhoop van zijn leven.

Tijdens een avondjes stappen raakt hij betrokken bij een vechtpartij en wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken, papt Tyler aan met zijn mooie dochter, Ally.

Het klikt heel goed tussen de twee. Ally vertelt dat zij door een moord haar moeder verloren is en dit gemeenschappelijke verlies schept een band. De twee worden tot over hun oren verliefd.

Maar hoe vertelt hij haar dat hij alleen maar met haar aanpapte om haar vader terug te pakken, zonder zijn grote liefde kwijt te raken?

Remember Me is vanavond om 20.30 uur te zien bij Net5!