Liefdesgespuis op de buis!

Zit jij met vragen over love en seks die je liever niet bespreekt met je mom (die zelf maar wat graag de vragen wil beantwoorden, awkward!), BFF's of boyfriend? Je bent zéker niet de enige. En daarom wordt vanavond Love4Ever uitgezonden. Nog meer 'love tv': vanaf morgenavond kun je kijken naar de MTV documentaire My Sex Life and Everyone Else’s

 

 

Love4Ever
Kim Lian van der Meij presenteert elke zondag Love4Ever, een programma waarin ze met jongeren praat over alles dat met liefde en vriendschap te maken heeft. Elke week komen er bn’ers langs in het programma en dit keer schuift Geraldine Kemper (BNN, Expeditie Robinson 2013) aan om alle girls en boys liefdesadvies te geven. 
Geraldine is vanavond in het programma te zien om 18:15 uur op Nederland 3.

 

 

My Sex Life and Everyone Else’s
Vanaf morgenavond is deze documentaire te zien die gaat over ervaringen van girls en boys met seks en liefde. Seksuele voorlichting 2.0, dus, want laten we eerlijk zijn – die biologielessen en praatjes van grown-ups zijn nogal, euh, ongemakkelijk. Brandende vragen worden eindelijk eens goed beantwoord! Op deze manier hoopt MTV jongeren ook bewust te maken van veilige seks.
Morgenavond (25 november) is de eerste aflevering te zien om 20:50 uur op MTV.

 

Er is ook een platform opgericht door MTV en Durex waarbij jij mee kan praten en vragen kan stellen over seks. Check deze site voor meer info!