Dit weekend is het zwarte kastje jouw BFF!

Van talentenshows tot Manuel Broekman, euh, Ibiza! De must-sees van dit weekend op een rijtje. 

 

Verliefd op Ibiza
De serie waar we stiekem best een (héle) lange tijd op hebben gewacht. De film werd zo'n succes dat de makers besloten dat er een serie van gemaakt moest worden. We like! Zie o.a. hoe Louis Talpe als DJ Ibiza op z'n kop zet met z'n beats en hoe Manuel Broekman een strandtent runt met z'n BFF (Marly van der Velden). Een portie zon, zee en strand – doei herfstdip, halló Ibiza! Psst: check hier een kort interview met Marly en Louis!

Fun Fact: in de nieuwste CosmoGIRL! vind je een uitgebreid interview met Geza Weisz en Manuel himself
Verliefd op Ibiza, zaterdag 26 oktober, 20.00 uur, SBS6.

 

 

Holland's Got Talent
Holland's Got Talent begint zaterdagavond alweer met seizoen 6. Turnacts, operazingende kids en dansende bejaarden – wat zal er dit seizoen allemaal te zien zijn?
Either way, Nederland zal weer heel wat talent showen. Of niet.
Holland's Got Talent, zaterdag 26 oktober, 20:00, RTL4.

 

Welkom bij de Kamara's
In dit funny programma worden negen BN'ers flink in de maling genomen. Ze denken dat ze op bezoek gaan bij een Afrikaanse stam en voeren allerlei heavy rituelen uit… Die uiteindelijk nep blijken, want de zogenaamde Afrikaanse stam is compleet fake! Pas na het programma hoorden de deelnemers over het complot. Té grappig! Dave Roelvink is één van de deelnemers. Check hier CG!'s interview met de hot boy.
Welkom bij de Kamara's, zaterdag 26 oktober, 21:00, SBS6

 

Hello Ross
Ben jij een big fan van het programma Pop Culture op E! Entertrainment? Dan kún je Hello Ross niet missen! Socialite Ross Mathews brengt al het hotte Hollywood-nieuws en jij kunt je mening geven via Facebook of Twitter over alles dat in het programma voorbij komt. Leuk!
Hello Ross, zondag 27 oktober, 20:00 uur, alleen op E!

 

 

Zusjes

Dé nieuwe zondagserie waarvoor je thuis MOET blijven, is Zusjes! In deze negendelige serie zie je hoe Mitzi (Charlie Chan Dagelet) en Eefje (Chloé Leenheer) voor het eerst op kamers gaan in Amsterdam. Supercool natuurlijk, maar het gaat niet altijd even makkelijk… 

Benieuwd? Kijk aanstaande zondag naar de 1e aflevering om 19uur op Nederland 3.

Fun Fact: Binnenkort een leuk interview met Charlie Chan Dagelet (zus van Tatum en Mingus) in CosmoGIRL!