Reis mee met Floortje

CG!'s tips voor deze zomeravond: 

Vier handen op één buik
Tienermoeders krijgen tips van BN'ers. Met vanavond Patricia Paay die zich ontfermt over de negentienjarige Brenda. Haar vriend is opgepakt voor woninginbraak. Brenda gelooft in zijn onschuld, maar staat er ondertussen wel alleen voor… 
Om 20.30 uur op Nederland 3

Floortje naar het einde van de wereld
Ga je nog op vakantie en wil je in de reis mood komen? Diehard reiziger Floortje Dessing ontdekt in haar programma de meest bijzondere plekken. Floortje reist vandaag naar het uitgestrekte en verlaten Kafue National park, waar ze de Engelse Rachael bezoekt die hier een olifantenweeshuis runt.
Om 20.30 uur op Nederland 1

William & Kate
Benieuwd hoe prins William zijn Kate heeft leren kennen? In deze biografische film kom je erachter… Met Camilla Luddington (Jo uit Grey's Anatomy). 
Om 20.30 uur op Net 5

 

Big Momma's House 2
Als er een virus is ontwikkeld waardoor criminelen bij de FBI kunnen inbreken, zit er voor agent Malcolm Turner niets anders op. Hij moet weer undercover als Big Momma. 
Om 20.30 uur op Veronica

 

 

Cruel Intentions
Als Sebastian (Ryan Philippe) wordt uitgedaagd door zijn stiefzus (Sarah Michelle Gellar) om de mooie Annette (Reese Witherspoon) te verleiden, pakt hij de challenge aan. 
Om 20.30 uur op RTL 8