Dit staat er op het menu vanavond 😉

Wat ga jij doen vanavond? Echt wel dat je een fijn avondje bankhangen verdient na dat harde werken aan je studie. Dat moet zeker lukken met deze fun tv-tips! 

 

3 Op Reis – 19.50 uur op NPO3
Pff, wat hebben de makers van 3 Op Reis toch een topleven. Patrick gaat naar Georgië, waar hij leert over de geschiedenis van het land, dat eerst bij de Sovjet hoorde. In de hoofdstad ontdekt hij het uitgaansleven. Nicolette gaat met de ferry naar Schotland. Daar overnacht ze in een lodge en maakt ze een safari door de Schotse Hooglanden. 

The Big Bang Theory – 20.00 uur op Veronica
Onze favoriete geeks zijn er ook weer vanavond. Sheldon wordt uit het bowlingteam gezet en vervangen door Leslie. Dat pikt hij natuurlijk niet! Om te bewijzen dat hij toch een bowling champion is, begint hij zijn eigen team.

The Tonight Show – 22.50 uur op NPO 3
Vanmiddag kreeg je al een sneak peek: hottie Chris Hemsworth is vandaag te gast bij funny guy Jimmy Fallon. Inclusief watergevecht & fab abs van Chris 😉 

What To Expect When You’re Expecting – 20.30 uur op RTL 4
Deze funny romcom laat zien dat een little one op de wereld zetten niet alleen rainbows and butterflies is. Holly (Jennifer Lopez) kan geen kinderen krijgen en wil daarom adopteren. Haar vriend Alex ziet dat niet zitten. Holly stuurt hem daarom naar een praatgroep voor vaders. En Rosie (Anna Kendrick) raakt zwanger na een one night stand. Lukt het haar om een band op te bouwen met de vader Marco (Chace Crawford!)? Dubbel fun: Rebel Wilson heeft een bijrolletje!

 

Love And Other Drugs, 20.30 uur op NET 5
Yeey, nog meer hunks! Jake Gyllenhaal speelt Jamie, de vriend van Maggie (Anne Hathaway). De jonge Maggie lijdt aan Parkinson en laat mensen niet graag dichtbij komen. Jamie is gestopt met zijn studie en werkt als medicijnvertegenwoordiger. De twee worden head over heels in love en raken verslaafd aan het beste medicijn: liefde.