Check CG!’s tv-tips

Het is de laatste dag van je heerlijk lange Pinksterweekend. En wat is een betere manier om daarvan te genieten dan met een avondje chillen voor de tv? CG! zet de leukste programma’s van vanavond voor je op een rijtje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pinkpop 2014
19.30 – 23.55 Nederland 3

Misschien was je er zelf bij en wil je nog even nagenieten, of misschien stond jij op een ander festival te dansen en wil je toch nog even checken wat je gemist hebt. Hoe het ook zit, dit verslag van Pinkpop 2014 is de beste manier om je weekend mee af te sluiten. Met optredens van o.a. Ed Sheeran, Chef’Special, Taymir en Paolo Nutini.

Ghost Town
20.30 – 22.35 RTL 8

Nadat hij in het ziekenhuis een paar minuten dood is geweest, kan de chagrijnige Betram Pincus ineens geesten zien die allemaal iets van hem willen en hem niet met rust laten. En dat zorgt voor hilarische situaties.

 

Raising Helen
20.30 – 22.45 Net 5

Helen heeft een dream job in fashion en woont in New York. Dan overlijdt haar zus en blijkt dat zij Helen heeft aangewezen als voogd van haar kinderen. Helen is gedwongen te verhuizen en een andere baan te nemen, can she handle it?

Suits
21.25 – 22.30 RTL 4

Harvey Specter en Mike Ross. Do we need to say more?

 

Cirque Du Freak: The Vampires Assistant
22.35 – 00.45 Veronica

Darren leidt een behoorlijk saai leven. Dan worden hij en een vriend uitgenodigd om een voorstelling van een geheimzinnig circus bij te wonen, waarbij de optredende artiesten vampiers blijken te zijn.