De 1e afl v Celblok H& nog veel meer…

Na die eerste schooldag van de week heb je vaak nergens anders zin in dan lekker lui voor de tv te chillen. En met deze tips hoef je niet eens zelf uit te zoeken wat je kunt kijken!

You're welcome 😉 

Nine Days And Nights Of Ed Sheeran om 18.10 uur op MTV
Ed Sheeran fans opgelet! In deze fun docu kom je van alles over de leuke zanger te weten. Ed neemt je mee naar zijn hometown, gaat op bezoek bij zijn best friends en laat je zien hoe zijn album tot stand komt. 

Celblok H om 20.30 uur op SBS 6
Yes! Vanavond de eerste aflevering van seizoen 2 waarin je ziet hoe het verder gaat met Suus en Freddy nu Lex dood is. In de nieuwste CosmoGIRL! lees je de fun interviews met Eva van de Wijdeven en nieuwkomers Bo Maerten en Elise van 't Laar! 

Grey's Anatomy om 20.30 uur op Net 5
Callie en Arizona hebben relatie issues. Om hier met z'n tweeën goed uit te komen, moeten ze de moeilijkste beslissing ever maken. 

Ruben vs Geraldine om 21.20 uur op NPO 3
Wie is beter: Ruben Nicolai of Geraldine Kemper? Vanavond begint de strijd en zie je hoe de twee in Canada uitgenodigd worden bij de Canadeze talkshow The Rush. Geraldine en Ruben moeten allebei een item maken voor de talkshow. Wie wint deze battle? 

The Smurfs om 20.30 uur op RTL8
De smurfen in New York! Met de stem van Katy Perry als smurfin 🙂