Collage, een loser en beach party

Chef fashion en beauty Iris

Update 16 t/m 20

Ja hoor, we gaan lekker deze week. Ik maak een illustratie voor het magazine: De roompagina.

Hier gaat een hele dag werk in zitten, dus ben ik zo vrij om deze over twee dagen te verdelen. Nee, ik smokkel echt niet! Ik besluit weer eens wat collages te maken. Met een stapel oude tijdschriften, lijm en schaar plak ik de volgende plaatjes in elkaar. Ik laat m'n fantasie lekker de vrije loop gaan en daarmee krijg ik inmiddels wel het gevoel dat de challenge zin heeft.

 

 

Eindredacteur Marisa

I know, I know… Ik had beloofd dat ik mijn leven zou beteren en deze week weer volop mijn challenge zou oppakken. Je raadt het al, niet gelukt. Begrijp me niet verkeerd, ik kook heus nog wel voor mezelf als ik thuis eet, maar elke dag een heel nieuw recept uitproberen valt me nogal zwaar. Niet eens de fysieke handeling – koken doe je toch wel en er zijn genoeg easy recepten te vinden – vind ik lastig, maar het feit dat ik steeds als ik iets nieuws probeer een heleboel eten overhoud. Ik ben nog niet zo'n getalenteerde kok die een recept voor vier personen kan aanpassen aan een persoon. Met als resultaat: een overvolle vriezer. En eten weggooien doe ik niet, dat vind ik zo zonde. Ook ben ik er achter gekomen dat ik het vooral heel leuk vind om voor anderen te koken. Op dagen dat vriendinnen bij me komen eten, probeer ik zo een nieuw recept uit en kan ik niet wachten op hun reacties. Maar op dagen dat ik alleen eet, geloof ik het wel even. Maar ik voel me wel een beetje een loser hoor, nu ik merk dat ik de challenge niet volhoud.

 

Stagiaire Muriël

Update 16 t/m 20

Dit moment zat eraan te komen… Ik ging naar een strandfeestje met vriendinnen en ik mocht geen make-up op doen. In het begin voelde ik me wel een beetje 'naakt' naast mijn vriendinnen.

Zij zagen er namelijk glamourous uit met een winged eyeliner en een mooie gebronsd huidje. De zon was mijn reddende engel want ik kon mijn make-uploze ogen verbergen achter mijn grote pilotenbril. No stress! 😉