Van crazy kant tot epic concert

Mode stagiaire Kelsey

Dag 7: Aan de kant

Het is een feit; Je houdt van dit blousje of vindt ‘m verschrikkelijk. Ik vond ‘m verschrikkelijk. Vond ja, want terwijl ik mijn outfit in elkaar knutselde, begon ik ‘m steeds leuker te vinden! Vooral het kraagje is ontzettend schattig en je kunt er alle kanten mee op.

Wederom heb ik een speelse twist aan de outfit toegevoegd door drie verschillende kleuren te gebruiken. Als je voor een crazy look wil gaan, is dit zeker een tip!

Blouse – Aaiko
Trui – Outfitters Nation
Shorts – One teaspoon
Wedges – Invito
Sokjes – Albert Cuyp markt
Bolhoedje – H&M

Dag 8: All about the skirt

Naarmate de challenge vordert, merk ik dat ik veel meer durf te combineren. Groen met paars? No problem. Hoedjes, petjes, mutsen? Kom maar op.

En ik vind rokjes leuker dan ooit! Mijn vrienden weten dat mijn voorkeur eerder uitgaat naar broeken of shorts. Voor deze outfit ging ik dan ook weer helemaal los met een rokje én twee vloekende kleuren.
I don’t care, I love it!

Rokje – Minkpink
Blouse – Monki
Bomberjack – C&A
Platforms – Jutka & Riska

Dag 9: Chilling with Batman

Ik HOU van deze broek! Ik vind ‘m te cool om in te sporten dus wat doe je dan? Juist, je draagt ‘m als alledaagse outfit. En dat mag, want de joggingbroek is weer helemaal terug.

Natuurlijk combineer je ‘m niet met een slobbershirtje en een vest, maar met een coole trui en een mooi leren jasje. Sneakers eronder mogen natuurlijk wel!

Voorheen vond ik deze trend maar niks, zelfs tijdens het sporten droeg ik nog liever een legging dan een joggingbroek… Maar dat is veranderd. Ik ben om!

Joggingbroek – Numph
Trui – Beautiful monster
Jacket – Vila
Sneakers – Sacha
Pet – Zipper

Redacteur Kim

Lucy Rose Rocks
Kleine zaal Paradiso, maandagavond kwart over 8: een blond meisje huppelt het podium op, pakt haar gitaar stevig vast en begint te zingen. Zó mooi dat de rumoerige zaal meteen muisstil is. En ik van top tot teen kippenvel krijg.

De rest van het concert blijft de jonge Britse zangeres verrassen. Van swingende uptempo nummers tot mooie liedjes waardoor ik zelfs even met tranen in mijn ogen sta. Echt. (Middle Of The Bed).

De volgende dag krijg ik een berichtje van de vriendin die mee was naar het concert. Ze werd zo happy van de muziek dat ze het album van Lucy heeft gekocht.

Mijn happy moment? Als de hele band het podium bijna afbreekt tijdens het nummer ‘Bikes’. De volgende dag vertelt Lucy me tijdens een interview dat wij niet de enige waren die van haar show hadden genoten. Paradiso 4 maart 2013 staat in haar dagboek als coolste concert tot nu toe. En dat kwam oa. door de geweldige crowd 🙂


Sunny Spring
Zonnebril, check, fiets, check, zon, check, muziek, check. Deze dag kán niet beter beginnen: spring is in the air.

Geen mopperende fietsers te bekennen. Iedereen is met een big smile onderweg. En dat allemaal door het zonnetje.

En in mijn geval ook door Sonnentanz van Klangkarussell (good looking Oostenrijks ‘dj duo’). Die ja. Luister maar…


Bazenmuziek!

Samen met CG!’s Tatjana stap ik de Sugar Factory binnen. Vanavond organiseert Deezer een feestje en wij zijn van de partij.

De nieuwe muziekdienst van T-Mobile heeft een coole line-up georganiseerd: Skip & Die, Go Back To The Zoo en The Opposites.

De eerste act wordt verzorgd door Skip & Die die de tent vullen met opvallende Neder-Afro-electrobeats.

Go Back To The Zoo warmt de zaal pas echt op met een paar golden oldies en ook 2 nieuwe singles, nice!

The Opposites sluiten af. Dat niet alleen; ze breken de tent nog net niet af. Écht iedereen danst, hakt, stampt, vliegt. En dat allemaal óp onze Nikes. Te cool! Slapeloze nachten…

Another Festival
Druk met CG!’s festivalagenda, wat een feestje. Van Het Lente Kabinet via Amsterdam Open Air naar Valtifest. Ik ben er he-le-maal klaar voor.

Dé zomerfeesten incl line-up, info en interviews staan binnenkort in CG! De afgelopen weken worden steeds meer nieuwe namen bekend gemaakt. Zo ook gisteren: Tom Odell is toegevoegd aan de dikke line-up van Pinkpop.

De Britse singer-songwriter is pas 22 en heeft een dikke hit op z’n naam die je zekersteweten allang kent. Misschien zelfs al een beetje zat bent. Ik niet. Helemaal niet als ik deze versie luister:

Tom Odell – ‘Another Love’ (vanaf 4.12 min als je geen zin hebt in geklets over zijn ex en hem alleen wil horen zingen ;-))

Eindredacteur Marisa

Dag 8

Huppa, daar gaan we weer! Uitdaging van vandaag: yoga! Ik wil al jaren (I kid you not, jaren!) eens yoga proberen. Maar ik stel het steeds uit. I’m lazy.

Maar vandaag niet meer. Heel dapper installeer ik me in de lotushouding op een matje voor een les. Yoga, hoe moeilijk kan het zijn?

Nou, eigenlijk is het best moeilijk. Zet me op een crosstrainer of in een boksles en ik ga los. Maar vraag me een uur lang mijn lichaam in onmogelijke houdingen te vouwen en ik ben gesloopt.

Toch vind ik het ook wel een uitdaging om als ultieme beginner alle oefeningen zo goed mogelijk te doen. Daarom ik stort me fanatiek op dit hele yoga-ding. De helft van wat ik moet doen, snap ik niet helemaal, maar ik ga het wel steeds leuker vinden. Wie weet, doe ik dit wel vaker!

Dag 9

Spierpijn, spierpijn, SPIERPIJN!! Wie had ooit gedacht dat je van yoga spierpijn zou kunnen krijgen? Blijkbaar is elke spier in mijn lijf te kort en zijn ze zo intens gestrekt dat ik er nu aan ten onder ga.

Ik ga liggen op mijn bank en lap de challenge even aan mijn laars. Nou ja, misschien niet helemaal. Ik heb nog nooit spierpijn van yoga gehad, dat is dus ook iets nieuws. Toch?

Dag 10

Nail-stickers, dat gaan we vandaag maar eens doen. Op de redactie ligt een pakketje met tijgerprint, geknipt voor mij. Grrrr!

Eenmaal thuis wil ik fanatiek mijn nagels volplakken, maar ik kan het pakje echt helemaal nergens meer vinden. Blijkbaar nog op de redactie laten liggen. Stupid!

Helemaal omdat ik nu snel iets nieuws moet verzinnen wat ik wil doen. Maar wat dan? Lichte paniek ontstaat als ik echt even helemaal niets meer kan bedenken.

Tot ik mijn slaapkamer in loop om naar bed te gaan. Ik ga vannacht aan de andere kant van mijn bed slapen, besluit ik!

In het begin ligt het wat onwenning. Totaal ander uitzicht, mijn nachtlampje ben ik kwijt. Maar tja, als ik eenmaal slaap merk ik er weinig van. Iets nieuws doen: check!