Missie geslaagd, zelfportret en fail

Webstagiaire Muriël

Deze week heb ik iets gedaan om mijn omgeving te testen. Bij mijn bijbaantje (in een restaurant waar ik woon) ben ik één avond mét make-up gaan werken. Waarom?

Ik vroeg mij af of iemand het dan door zou hebben of dat het niemand zou opvallen. En wat was het geval? Niemand had het door.

Totdat ik het op het einde van de avond vertelde en iedereen reageerde: 'Ohhh, echt? Dat had ik niet gezien. Nou ja… nu je het zegt zie ik het wel een beetje!' Kortom: missie geslaagd!

 

 

Chef Fashion en Beauty Iris

Nou, daar gingen we weer… Deze week kwam er s'avonds niet veel terecht van mijn uitdaging. Een uitgelopen fotoshoot, een dinneetje, een avondje te lui voor woorden.. Ik schilderde 1 zelfportret, daar deed ik dan wel twee avonden over…Ik heb er twee foto's van gemaakt, dan kan je goed het verschil zien tussen de twee avonden. Maar omdat ik jullie natuurlijk niet met “lege handen” wil laten zitten verzamelde ik ook een paar van mijn favoriete portret tekeningen die ik voor CG heb gemaakt. Hope you like 😉

 

 


 

 

Eindredacteur Marisa

Die goede voornemens waar ik het laatst over had? Dat ik mijn challenge weer ging oppakken? Daar is HELEMAAL niets van gekomen. Noem het tijdgebrek, luiheid of iets anders, maar de keukenprinses die ik wilde worden, dat blijft een illusie. Misschien moet ik volgende keer iets realistischer doelen stellen?