Van Indiana Kelsey tot crowdsurfende Marisa

Mode stagiaire Kelsey

Dag 10: Indiana Kelsey
Ik geef toe dat ik wel een beetje mijn twijfels heb bij het zien van deze trui… Indiana much?! Maar het is een waar feest om de trui te dragen, lekker zwaaien en zwieren 😉

Door de broek krijgt mijn look meer kleur. De gouden sneakers en ‘t kraagje geven het wat extra glam.

Trui – Hunkydory
Broek – Only
Kraagje – Compagnia Italia
Sneakers – Steve Madden

Dag 11: Té korte legging
Ik vind de galaxy trend superleuk en heb ook al meerdere items in mijn kast hangen, maar wáárom is deze legging zo kort?! Een grote uitdaging dus.

Tot mijn verbazing was ik er wel snel uit; Een rokje waardoor je de legging nauwelijks ziet, en verder rustige kleuren (behalve de ketting dan). Ook al ben ik zelf nog steeds niet helemaal overtuigd, op de redactie vinden ze het een geweldige outfit. Thank God!

Legging – C&A
Blouse – Monki
Jasje – M by M
Rok – Jutka & Riska
Ketting – Albert Cuyp markt
Sokken – Black & blanche
Sleehakken – Invito

Dag 12: Béétje gek..
Love it or hate it: de salopette. In de volksmond ook wel de tuinbroek. Vele associëren dit met boeren en platteland, maar je kunt er wel degelijk een hippe outfit mee creëren!

Ik ben helemaal los gegaan met neon kleurtjes en opvallende items. YOLO! Oke, dit heb ik niet buiten de redactie gedragen omdat het broekje wel errug kort was, maar mocht ik een lossere versie tegenkomen, dan gaat ‘ie zeker mee.

Leren jasje – H&M
Gehaakte top – Lakeside
Panty – H&M
Salopette – C&A
Cap – RIver Island
Platforms – Jutka & Riska

Redacteur Kim

Dance in my garden…

Ik luister al de hele morgen naar het debuutalbum van Laura Mvula. Al staat haar muziek 24/7 op repeat, dan nog verveelt het niet.

Vroeger deed ik dat ook vaak met de nieuwe cd’s waar ik op dat moment he-le-maal gek van was. Het is zelfs zo erg dat als ik nu een nummer van één van die albums op de radio hoor, ik nog steeds weet welk liedje erna komt.

Terug naar Mrs Mvula: de 26-jarige Engelse staat op nummer 4 in BBC’s Sound of 2013. Ze noemt zichzelf the geeky kid of RnB.

Mijn ultieme favoriet? ‘Green Garden’ (nr. 3 op de plaat, na ‘Make Me Lovely’, ook mooi ;-))! Ik krijg meteen zin om te dansen in mijn tuin (het Vondelpark dus). Voor nu doe ik nog maar een dansje achter m’n bureau…

No lonely boy

Mijn broertje (15), of eigenlijk broer aangezien hij inmiddels een halve kop groter is, logeert dit weekend bij mij. Hij is minstens zo’n muziek freak als ik. En we wisselen regelmatig onze favo nummers uit.

Zo ook zaterdag: het liedje ‘Lonely Boy’ van The Black Keys is meteen onze nummer 1, en hebben we zo’n elf keer geluisterd. Twaalf keer kan ook.

Waarom? Luister én kijk zelf maar…

Strak in pak

Mijn favoriete serie, sinds een week, is Suits. Iedere avond na werk kijk ik minimaal één aflevering. Aangezien het nu zondag is, heb ik tijd genoeg voor een marathon 🙂

Waar de serie over gaat? Check de trailer hier. De twee cuties in pak, de grappige/spannende verhaallijn én de coole beelden uit NYC maken van Suits mijn verslaving van dit moment.

Bij andere series ben ik na een paar keer achter elkaar de openingstune gehoord te hebben, wel klaar met die tune en skip ik een paar seconde. Maar dat geldt niet voor Suits:

Fun Fact: Selah Sue komt ook in één van de afleveringen voor! Haar stem dan… Het nummer ‘Peace Of Mind’ hoor je in episode 7 van seizoen 2. Hoe cool is dat!

Na regen en koud komt Graffiti 6

Wat doe je als de winter maar niet op lijkt te houden… STOP! Geen klaagzang posten op Facebook of Twitter.

Zoek dé muziek waar je het ultieme zomergevoel van krijgt. Juist.

Graffiti 6 – Stare Into The Sun

Eindredacteur Marisa

Dag 11
Als ik de bioscoop binnenloop om eindelijk Silver Linings Playbook te checken (geweldige film, gaat dat zien!) valt mijn oog op een soort Sjakie in de Chocolodefabriek-achtige constructie. Verschillende kleuren buizen naast elkaar waarin popcorn met aparte smaakjes zit.

Coconut-caramel, aardbei, zeezout en nog meer. Aan de ene kant ben ik nieuwsgierig naar deze smaakjes, aan de andere kant word ik al een beetje misselijk als ik het zie. Serieus, aarbei? Maar elke dag iets nieuws doen is de uitdaging, dus de nieuwsgierigheid wint vandaag.

Ik reken een bakje sweet chilli-popcorn af, mijn vrienden nemen kaaspopcorn en witte chocolade-popcorn mee. Bij deze laatste variant wordt geroepen: ‘Het is net of je kiezen eet.’ Je begrijpt het, het was geen succes. Normaal gesproken is mijn popcorn al bij de trailers op, dit bakje werd nog bijna vol in de prullenbak gegooid. Maar hé, je moet alles een keer geprobeerd hebben!

Dag 12
Herinneren jullie je die nailstickers nog die ik vorige week op de redactie had laten liggen? Ik heb ze getest hoor! En echt, voor de handige chicks onder ons zijn ze vast een uitkomst, maar ik had wat beter moeten opletten in de kleuterklas. De stickers bleven namelijk overal aan plakken, behalve aan mijn nagels… Fail!

Dag 13
Als ik ooit weer een challenge doe, dan kies ik er een met elke dag iets anders eten. Want dat is het eerste waar ik aan denk, als ik wakker word: eten! Maar ja, als ik mijn elke dag iets nieuws invul met elke dag iets nieuws eten, dan speel ik een beetje vals. Voor mijn gevoel dan.

Daarom besluit ik iets heel drastisch te doen. Ik kijk vandaag geen tv. Ik herhaal: ik kijk vandaag GEEN tv! Dat lijkt misschien niets, maar ik heb altijd de tv aanstaan als ik thuis ben. Al is het maar om even het nieuws te kijken. Of om wat muziek te luisteren na een avondje stappen.

Onzin eigenlijk, het nieuws kan ik ook op mijn mobiel checken en voor muziek heb ik mijn iPod. Dus de tv blijft vandaag uit. Eerst grijp ik automatisch een paar keer per uur naar mijn afstandsbediening, maar van de aanknop blijf ik gelukkig af. Na een tijdje went het. En ik lees eindelijk het boek uit waar ik al maanden in bezig ben!

Dag 14
Ik had het helemaal uitgestippeld voor vandaag. Helemaal. Ik zou een andere route hardlopen dan normaal. Mooi door een natuurgebied (moest ik meteen wat langer rennen, ook goed voor de conditie).

Maar zodra ik de deur open doe voel ik hoe koud het is buiten. Serieus, wat is er met de beginnende lente gebeurd? Ik heb meteen geen zin meer om te rennen. Ja, zwak misschien, maar aan zelfkwelling heb ik vandaag geen behoefte. Ik nestel me voor mijn tv met een film. Die mag namelijk weer aan ;).

Dag 15
Vandaag sta ik in de Ziggo Dome keihard mee te zingen met alle hits van The Killers. Misschien ga ik wel proberen te crowdsurfen… Of dat gelukt is, horen jullie nog!