De laatste dagen zijn ingegaan!

Eindredacteur Marisa

De laatse dagen van de challenge gaan in! Ergens ben ik wel opgelucht, deze challenge gaat me totaal niet goed af. Maar ja he, die laatste dagen, dus ik probeer er wat van te maken. Ik vind een makkelijk recept van een rijsgerecht met gestoofde gehaktballen en paksoi. Serieus, ik was in 15 minuten klaar! Heel fijn na een werkdag.

Twee dagen later sta ik een beetje verloren in mijn keuken. Ik heb honger, niet veel meer in huis en TOTAAL geen zin om naar de supermarkt te gaan. Maar met de paar dingen die ik nog wel in huis heb (o.a. spinazie) maak ik een lekkere maaltijdsalade met zelfgemaakte dressing. He, ik heb toch wel iets van deze challenge geleerd, ik kan nu ook iets lekkers koken zonder een recept te volgen!

Maar de rest van de week haak ik toch weer af. Ik nodig mezelf steeds bij vrienden uit die voor me koken of ik ga uiteten. Is ook gezellig toch!?

 

Chef Fashion en Beauty Iris

Yes! De laatste week! Ik besluit nog een keer mijn beste beentje voor te zetten en verhip! Deze week was awesome! Ik begon met het overschilderen van een oude foto van een shoot die ik in 2007 deed en met dit beeld ben ik echt superblij.

 

De volgende dag besluit ik weer eens de kleurpotloden te pakken. Het was immers mijn doel om met veel verschillende materialen te werken. Ik ben dol op katten, dus ik teken een poes. Met een hoedje. Gewoon omdat het kan. En dat ik nou net het leuke van deze challenge.

Dag 28! Nog maar 3 tekeningen en te gaan en ik besluit weer wat inspiratie te zoeken op Pinterest. Ik kom uit bij Mexicaanse kunst en ik ben meteen verkocht! wat een kleur! Ik vind de eenvoudige, haast kinderlijke manier van vormen weergeven erg cool en besluit iets in deze stijl te maken.

Op dag 29 bedenk ik me dat ik eigenlijk nooit meer bloemen heb getekend, dus zie foto! Ik gebruik stiften, een passer en ecoline. Ik vond het fijn om aan deze te werken. Ik kwam er achter dat ik aardig ontspannen raakte toen ik alle stipjes en streepjes aan het zetten was.

Dag 30. Finally! De laatste dag. Ik pak mijn schetsboek en laat een traan. Nee hoor, ik vind het niet erg dat de challenge voorbij is. Ik besluit om volledig op mijn gevoel af te gaan en laat het potlood een beetje dansen op papier. Er onstaat een visachtige vorm. Vraag me niet waarom, maar het ontstaat en eigenlijk vind ik dit een van mijn leukere tekeningen. Challenge bedankt en tot volgend jaar!

 

 

Webstagiaire Muriël

Omdat ik niet zelf met make-up mag spelen, kijk ik graag naar andere meiden die dat wel doen. En dan bedoel ik tutorials van make-up guru's op YouTube!

Het kijken van deze video's is één van mijn hobby's. Je doet er veel inspiratie uit op en je ziet welke producten ze gebruiken.

Om jullie er een voorstelling van te geven, show ik mijn top 3 make-up tutorial filmpjes: