Een krokodil en een banaan, bij Chris kan het!

Art director Chris

Dag 26

Vandaag gebeurde er op de redactie iets wat normaal gesproken meteen op FB zou zijn beland. De printer leek in de fik te staan. Het rook naar Garry's Bagels & Muffins, je weet wel, als ze je bagel in de oven leggen en je ruikt de ever so slightly aangebrande kaas en kruimels van alle bagels before that… Die lucht dus. En toen kwam er rook uit. Heel veel rook. Dikke donkere wolken die je bij Garry's niet zou verwachten, maar zeker niet uit een printer. De hele afdeling stond in no time blauw. Ademen ging moeilijker. Kijken ook. Prikkende ogen, lopende neuzen en rennende collega's. OMG, hilarisch was het. En owwwwwww, ik kon het dus niet posten!!!!!

Dag 27

Wow de tijd vliegt. De allerlaatste dagen van de challenge zijn nu toch echt aangebroken. Bijna tijd to wrap it up en om tot conclusies te komen. Ik kan denk ik wel zeggen dat het me gelukt is. Niet te vroeg juichen natuurlijk…

 

Dag 28

Nog drie dagen. Maar eerlijk is eerlijk ik ben helemaal niet aan het aftellen. Tuurlijk ben ik benieuwd naar wat ik op mijn Instagram en FB ga aantreffen. Ff bijkletsen zeg maar. Toch denk ik dat ik er best “klaar” mee ben. Ik heb een rust gevonden die ik al lang niet meer heb ervaren. Het neurotische begint te slijten en ik zit nog steeds best vaak op mijn mobiel voor sms'jes en appjes. Maar het scheelt echt een hele hoop onrust. Jeetje, ben ik dan toch om? Ondertussen loopt een krokodil er met mijn banaan vandoor…

 

Dag 29

Nog twee. En het wordt met de dag minder en minder een “challenge”. Ja, werk is druk. En we waren vandaag op Texel. Nou, als ze ergens slecht bereik hebben is het wel op dat eiland. Dus ja, de omstandigheden waren ideaal voor deze challenge. Maar daarnaast verdwijnt de neiging om te social media'en langzaam maar zeker als sneeuw voor de zomerzon. We zaten ergens te lunchen en mijn dochtertje wilde graag dat ik een bos voor haar zou tekenen. En een huisje. Dat is toch leuker dan alleen met je telefoon in de weer…

Morgen de laatste dag. Spannennnnnnnnd!

Dag 30

Zooooooo de laatste dag zit er bijna op. Ik dacht net, dat ik toch best wel benieuwd ben naar wat ik heb gemist heb de afgelopen dagen. Morgen zal ik dus weer de apps installeren. Al was het alleen al om een screenshot te maken van de badges met likes, comments enzo. Daarna ga ik een soort conclusie trekken uit de challenge.

 

Beautyredacteur Noëlla

Dertig dagen natuurlijke beauty producten gebruiken, hoe zou dat zijn? Noëlla test het uit! 

Dag 26

Als ik heel eerlijk mag zijn, word ik er wel een beetje gek van om elke dag weer wat nieuws te proberen. Ik mis mijn standaard beautyroutine… En omdat ik elke dag een nieuw product test, kan ik niet zo goed zien wat het nou daadwerkelijk met mijn huid doet. Daarvoor moet je een product toch echt langer dan een dag gebruiken! Ik was vandaag mijn doel even kwijt… Waarom doe ik dit ook alweer? Mijn pukkeltjes zijn nog lang niet verdwenen. En mijn voorhoofd is soms nog steeds één glibberige zone. Het enige verschil is dat ik het niet meer bestrijd met chemische rotzooi. Ik ben dus best milieubewust bezig en daar ben ik stiekem wel een beetje trots op. Ik ben er in ieder geval achter gekomen dat we al die kunstmatige troep echt niet nodig hebben. De natuur heeft ons namelijk alles te bieden! Vooral op beautygebied. Check deze look bijvoorbeeld. Ik maakte 'm met alleen maar natuurlijke producten. 

 

 

Dag 27 t/m 30

Als afsluiter wil ik jullie vertellen over het hoogtepunt van mijn challenge.

Op dag 27 stond er namelijk iets superleuks op de planning: een heerlijke beautybehandeling van Dr. Hauschka! Oh wat keek ik hier naar uit zeg. Lekker even een uurtje ontspannen en met een flawless huidje weer naar de deur uitlopen. Ik houd van dat gevoel.

Na een lekker kopje thee en een fijn voetenbadje bekeek de schoonheidsspecialiste mijn gezicht en koos ze producten uit die voor mijn huid geschikt waren. Ik had geen idee wat me te wachten stond, dus ik ging liggen en deed mijn ogen dicht. Een zweverig muziekje op de achtergrond maakte het hele sfeertje compleet. De zen-modus was aan!

 

 

Wat ik ervan vond? Ik heb weleens vaker een schoonheidsbehandeling gehad, maar deze was echt zó anders. En vooral: zó ontzettend relaxed! Ik denk dat dat te maken heeft met de speciale techniek die zij hanteren. De kern van een Dr. Hauschka-behandeling is namelijk lymfestimulatie. Dat houdt in dat de schoonheidsspecialiste je huid reinigt en masseert met hele langzame, vloeiende bewegingen, van binnen naar buiten. Dit zorgt voor een goede doorbloeding, waardoor je huid herstelt en je immuunsysteem versterkt. 

Buiten dat, zorgde de schoonheidsspecialiste ervoor dat ik me van begin tot eind compleet op mijn gemak voelde. Ik werd gewoon lekker in de watten gelegd en dat kon ik aan alles merken. Ze ging echt heel zorgvuldig te werk en behandelde mijn huid op een milde manier. Geen schurende scrubs, geen geknijp en geen agressieve producten. Mijn huid vond dit meer dan leuk. 

En ikzelf natuurlijk ook! Als het aan mij ligt, ga ik elke dag langs bij de Dr. Hauschka salon, maar dat wordt dan wel een érg dure hobby. 

 

 

Aan het einde was ik lekker rozig en ik voelde geen stress meer. Ik kreeg nog een koppie thee en praatte ik nog wat na met de dames van Dr. Hauschka. Als klap op de vuurpijl kreeg ik nog een goed gevulde doos mee met allerlei producten die ik thuis kon gaan gebruiken. En ik zal je vertellen: ik heb dé perfecte, natuurlijke verzorgingsproducten voor mijn huid gevonden. Op het moment dat ik dit schrijf zijn we twee weken verder en mijn huid is zo ontzettend opgeknapt! Zelfs de antibioticapillen die ik slikte voor mijn acné hadden lang niet zo'n mooi resultaat als deze producten. 

 

Ben jij ook toe aan zo'n superchille beautybehandeling? Check dan hier of er een Dr. Hauschka Salon bij jou in de buurt zit!

 

Conclusie

Deze dame is liever geworden voor het milieu, heeft het halve aanbod aan eco-cosmetica op haar huid gesmeerd en is geslaagd in haar zoektocht naar het allerfijnste, natuurlijke beautymerk: Dr. Hauschka. Onwijs bedankt voor het oplappen van mijn huid!

Ik had écht nooit verwacht dat natuurlijke producten zo'n mooi resultaat konden hebben, dus deze challenge zat voor mij vol met verrassingen. Nu is het tijd om mijn flink verstoorde, alles behalve natuurlijke, superchemische eetpatroon aan te pakken. Wish me luck!

 

 

Vormgever Saskia

 

Dag 26

Vandaag ga ik nog een keer andijvie proberen, de zak is nog niet leeg. Samen met een appel en 2 perzikken. Maar dit is een echte #FAIL. Ik heb namelijk per ongeluk de perzikpit meegeblenderd. Ik stond denk ik nog een beetje te slapen vanochtend.Ik heb nog geprobeerd om het grootste deel op te drinken, maar dat ging echt niet.

Recept: Andijvie – 1 appel – 2 perzikken (zonder pit!)

Dag 27

Vandaag ga ik mezelf verwennen met een favorite! Spinazie, appel en aardbei. Deze blijft super lekker, fris, fruitig en supergroen!

Recept: Sipinazie – appel – aardbei

Dag 28

Bijna klaar, nog 3 smoothies en dan is de challenge afgelopen. Vandaag wordt het een paprika-smoothie. De paprika's waren al een beetje gerimpeld, dus er zitten wat velletjes in deze smoothie. Maar dat maakt hem niet minder lekker!

Recept: 2 sinaasappels – rode paprika – gele paprika

 

Dag 29

Nog een keer spinazie vandaag. Ik ga bijna op vakantie, dus mijn groente- en fruitvoorraad moet op. Ik gooi zoveel mogelijk in deze laatste smothies. Wauw dit is echt heerlijk, smoothies zijn fun!

Recept: Spinazie – aardbei – banaan – appel

Dag 30

De allerlaatste smoothie, voor de challenge dan. Ik wil eigenlijk wel doorgaan met smoothies maken. Vandaag een tomaat, perzik, sinaasappelsmoothie. Het wordt een oranje/ zalmroze drankje, superlekker. Een echte goede afsluiter van de challenge! Woohoo, smoothies for the win!

Recept: Tomaat – sinaasappel – perzik