The day after… (part 1)

Check hier hoe het na de challenge bij iedereen is gegaan.

Vandaag deel 1, morgen lees je deel 2 met de overige redactieleden. Check it out! 

 

Eindredacteur Marisa

Hallo CG!-lezeressen: meet Marisa, de grote challenge-afhaker. Ik baal enorm dat ik mijn challenge niet heb kunnen volhouden, want kom op zeg; je eet minimaal drie keer per dag, dan kan je toch zeker dagelijks wel iets nieuws koken? Maar blijkbaar niet. Misschien had ik er ook gewoon niet genoeg doorzettingsvermogen voor…  

Toch heb ik iets geleerd van deze challenge: ik vind koken heel leuk, vooral als het voor vrienden is. En ik ben er ook best goed in, al zeg ik het zelf. Is de challenge gelukkig niet voor niets geweest. 😉

 

Chef Fashion en Beauty Iris

Ookal leek er geen eind aan te komen, ik vond het super om de challenge te doen. Eindelijk heb ik mijn grote schetsboek een beetje kunnen aanvullen. Wat ik het lastigste vond? Elke avond verplicht iets maken. Toen ik besefte dat ik dit toch echt voor mijzelf deed, was het een stuk makkelijker om de verpichting los te laten en had ik ook niet meer zo het gevoel dat wat ik maakte persé mooi moest zijn.

Ik zou de challenge niet over willen doen, want eigenlijk doe ik 'm nog steeds, alleen niet elke avond. Ik heb mijn liefde voor tekenpapier weer een beetje hervonden en vind nu echt rust in het maken van een tekening! Me happy!

 

Webstagiaire Muriël

Ik ben zo, zo, zo, ZO blij dat ik weer make-up op mag!

Bronzer, mascara, blush, oogschaduw, concealer, poeder, highlighter en lipstick… COME TO ME! 😉

Nee, even serieus: ik ben écht heel blij dat ik weer make-up mag dragen. Ik heb me gerealiseerd dat ik make-up heel leuk vind en ik heb het echt wel gemist.

Is een maand zonder make-up een aanrader?
Ja en nee. Ja, omdat ik heb gemerkt dat mijn wimpers en huid er mooier van worden. Nee, omdat make-up veel te leuk is om te gebruiken. Ik geniet nu wel extra veel van mijn make-up momentje elke morgen. I like that! 😉

Redacteur Tatjana

Eigenlijk vind ik het jammer dan de challenge is afgelopen. Het was heel fijn om elke dag iets 'verplicht' bewust te doen. Ik probeer de challenge daarom gewoon door te voeren, maar dat is lastiger dan ik dacht. Omdat ik nu minder druk voel, schiet het er eerder bij in. Toch probeer ik mindfulnes zo veel mogelijk toe te passen in mijn leven. Een van mijn lievelingsdingen is de Body Balance-les op mijn sportschool. Die probeer ik minstens een keer per week te doen. Verder doe ik nog regelmatig de drie minuten ademruimte en luister ik guided meditations. Dankzij de challenge vind ik meer rust in mijn leven!

 

Entertainmentredacteur Kim

Ik ben superblij dat ik deze challenge heb gedaan. Een thriller schrijven, staat al zo lang op mijn lijstje. En deze 'mini-thriller' voelt toch een beetje als kleine eerste stap. 

Al stond ik natuurlijk niet iedere dag te springen om mijn stukje te schrijven. Soms barstte ik van de inspiratie en tikte ik er het liefst op los. Maar er waren ook dagen dat het best lastig was een goed vervolg voor het verhaal te bedenken.

Of ik het nog een keer zou doen? Zeker! Ik denk dat ik voor mezelf een 30 week challenge ga inplannen. Wie weet komt die thriller er dan nog een keer 😉

Benieuwd naar het verhaal? Je leest alles hier!