The day after… (Part 2)

Gisteren kon je al lezen hoe een deel van de redactieleden op hun challenge terugkijkt, vandaag deel 2 met de andere redactieleden.

 

Welke challenge vond jij het leukst? En heb je zelf ook meegedaan?

 

 

 

Stagiaire Lisa

Yes! Eindelijk mag ik weer een broek aan. De laatste week keek ik hier zo naar uit. Het is gewoon supermakkelijk, een broek. Maar ik heb vlak voor de challenge helaas afscheid moeten nemen van mijn favo jeans. Hoe makkelijk een broek is om aan te trekken, zo lastig is het om er een te vinden in de winkels. Tenminste dat vind ik. Ik vind er niets aan, winkel in winkel uit, meestal ben ik er wel een hele middag aan kwijt. Te kort, te lang, te wijd, te laag, te hoog, er is altijd wel iets mis. Misschien ben ik gewoon té kieskeurig als het op jeans aankomt. Maargoed, gelukkig heb ik nog wel een paar andere broeken die ook best ok zijn. En shorts natuurlijk! 

Ik denk trouwens wel dat ik na de challenge vaker een rokje of jurkje aantrek. Maar elke dag is iets teveel van het goede. Soms heb je gewoon een broekendag. Maar dat ik mijn favo jeans mis zal er wel voor zorgen dat ik sowieso vaker een jurkje of rokje aantrek.

Weten jullie toevallig nog een leuke winkel waar ze fijne jeans verkopen? Let me know!

 

Art director Chris

Zo! Vandaag mocht ik weer. Ik heb meteen Instagram en Facebook terug gezet om mijn telefoon. Daarna inloggen en ontdekken wat ik had gemist. Dat was een teleurstelling! Het was net als of er niets was gebeurd in de tussentijd. Heel raar. Net als thuiskomen van vakantie en er ligt geen post op de mat… 

Ik heb meteen een berichtje op Facebook gezet dat ik weer terug was. Daar kreeg ik leuke reacties op en iedereen vroeg hoe m'n challenge was. Anderen hebben ook een challenge gedaan, en iemand is inderdaad een maand lang koffieloos door het leven gegaan. Ik heb de apps achteraan op mijn telefoon gezet, zonder pushberichten. 

Wat heb ik het meest gemist? Sommige mensen die ik volg maken leuke, hilarische en scherpe opmerkingen of foto's. Maar het zelf posten heb ik nog het meeste gemist. De overkill aan updates en de selectie van informatie die Facebook voor je maakt heb ik niet gemist. 

Ik vond dat de challenge echt goed ging. Of ik in de tussentijd nou creatiever ben geworden, of tijd over had, geen idee! Maar dat moet haast wel, toch?

 

 

 

 

Vormgever Saskia

Jeetje, 30 dagen alweer voorbij. 30 dagen smoothies. En vandaag: lekker niks. Ik ga een paar dagen op vakantie en het is lastig om daar zelf verse smoothies te maken. Hotels hebben nu eenmaal geen blender op de kamer klaarstaan voor smoothiefreaks. En nee, ik zie dat juist niet als een challenge 😉

Hoe het beviel? Best goed. Ik moet zeggen dat ik wel merkte dat het goed was voor mijn lichaam om meer vezels en meer vitaminen binnen te krijgen. Maar om nou te zeggen dat het mijn leven of gezondheid verandert heeft en ik nu barst van de energie? Nou nee. Ga ik er mee door? Dat wel denk ik, maar niet elke dag. Dus niet meer ’s ochtends in alle haast een berg groente en fruit in de blender gooien, maar een paar keer per week een lekkere smoothie maken waar ik dan wel even van kan genieten. Geen verplichtingen meer dus J En alleen maar lekkere smoothies!