De bloemetjes buiten zetten & een cheap jurkje voor 8 euro!

Mode & beauty stagiaire Noëlla

Ik ben gek op glitters! Ik merk dat ik dan ook erg vaak nagellakjes pak met glitters in alle soorten en maten, love it!

Ook heb ik deze update wat lakjes uitgeprobeerd van de Bourjois 150 Years Already collectie. Ze zijn geweldig, echt waar. De dekking is perfect, de kleurtjes heel intens en ze lakken erg fijn.

Dag 17: Oranje bóóóven!
Misschien een beetje vroeg, maar toen ik deze knallende oranje kleur zag, kreeg ik meteen zin in Koninginne…, uhh Koningsdag. Vaak vind ik oranje echt een afschuwelijke kleur, maar in combinatie met grijs/antraciet vind ik het echt heel mooi.

De Rimmel Precious Stones is een glitterlak met volledige dekking. Breng twee laagjes aan voor het mooiste resultaat en klaar zijn je feestelijke nageltjes!

Links: Bourjois 150 Years Already (Bourjois, avec un J comme Joie!)
Rechts: Rimmel Precious Stones (001 Diamond Dust)

Dag 18: Sterrenhemel
Waaaauuuuuw! Mijn favoriete mini lakje uit de Bourjois collectie! De donkerblauwe kleur ‘Soir de Paris’ is echt prachtig. Het lakje heeft een metallic glans die in fel licht zelfs een beetje paars kleurt.

De glitter coat van O.P.I. is trouwens ook een blijvertje. Kleine en grote glitters met een holografische glans die alle kleuren van de regenboog geeft. In combinatie met de donkerblauwe lak vind ik het lijken op een prachtige sterrenhemel :).

Links: Bourjois 150 Years Already (Soir de Paris)
Rechts: O.P.I. (Which is Witch?)

Dag 19: Irritant!
Oke, glitters zijn leuk, maar ook vreselijk vervelend als je ze wilt verwijderen. Vooral deze glitterlak van Rimmel zit werkelijk o-ve-ral als je met je wattenschijfje aan de slag gaat. Buiten dat, vind ik de glitterende Rimmel Cocktail Colour lakjes erg mooi.

Als basislaag heb ik een mini nagellakje gebruikt van Herôme. Altijd fijn!

Links: Herôme Natural Nail Colour
Rechts: Rimmel Cocktail Colour in a Flash (150 Cutie Colada)

Dag 20: Zet de bloemetjes buiten!
Want het is bijna LENTE!!! Joepie :D. Ik was dol blij toen we afgelopen week een pakketje binnen kregen van L’Oréal. Er zaten namelijk 7 pakketjes met nail-art stickers bij! Jullie weten inmiddels hoe veel ik van nagelstickers hou, dus ik kon het niet laten om ook deze uit te proberen.

Ik koos voor het bloemetjes design, want daar kreeg ik echt een zonnig gevoel bij. De patches blijven goed zitten en zijn makkelijk aan te brengen. Ik ben benieuwd of ze ook weer makkelijk te verwijderen zijn…

L’Oréal Color Riche Le Nail Art

Chef Tatjana

Update 5

Dinsdag heb ik weer met een vriendin afgesproken. We willen graag uiteten, maar mijn budget moet het wel toelaten… Gelukkig komt zij met een goed idee: Vapiano! Je kunt daar superlekkere pasta’s en pizza’s eten voor nog geen tien euro. Ze hebben meerdere filialen, dus misschien zit er ook wel een bij jou in de buurt.

Woensdag is deze week mijn vrije dag. Ik word wakker en denk: ‘IK. MOET. SHOPPEN.’ Maar wanneer ik ga winkelen is dat meestal niet cheap fun… Ik besluit toch de stad in te gaan en vind in de laatste sale van Zara een jurkje van 100 voor 8 euro en ook nog een broek voor 8 euro. Ik ben blij en mijn portemonnee ook.

Op donderdag komt een droom uit: ik mag naar een chocoladefabriek! In de Australian fabriek in Veenendaal mag ik een kijkje in de keuken nemen. En het hoogtepunt: aan het einde van de tour mag ik een giga chocolade ei versieren. Yummy!

Blij ei!

Yay! Het weekend begint, het is vrijdag. In plaats van een dure stapavond in Amsterdam, besluit ik mijn vriendinnen mee naar Alkmaar te nemen. ‘s Avonds sta ik achter het fornuis om te koken. En ondertussen hebben we de grootste lol. I love my friends 🙂

Roadtrip: met de trein naar Alkmaar.