Van cheap chai latte tot crappy crackle…

Mode & Beauty stagiaire Noëlla

Dag 21: Knallerrr!
Vandaag had ik zin in roze, dus ik koos voor dit Essence nail art ‘twins‘-setje. De basis lak is al dekkend al na één laagje, wauw!

Om toch nog enigszins creatief te zijn, bracht ik de glitter topcoat diagonaal aan. Deze bestaat uit schattige roze en zilveren glittertjes.

Essence Nail Art Twins Reloaded
Links: Colour Base (03, Carrie)
Rechts: Glitter Topper (03, Mr Big)

Dag 22: Crappy crackle
Om in de setjes-mood te blijven, pakte ik vandaag de crackle set van 2B. De oranje basis coat droogt mat op, wat er op zich wel gaaf uit zag! Helaas verpestte de zwarte crackle lak het volledig :(.

De lak ‘kraakte’ niet mooi, het leek wel alsof ik met mijn vingers in de zwarte smeer had gezeten. De crackle coating is dus geen aanrader. De matte basis lak is daarentegen wel weer onwijs gaaf!

Links: 2B Mat (91)
Rechts: 2B Crackle (96)

Dag 23: Er was eens….
Een nagellak-merk, genaamd ‘Essie’. Essie stuurde een prachtig pakketje op naar de redactie van CosmoGIRL! met allerlei geweldige nagelstickers! En jullie weten het: Beautystagiaire Noëlla looooves nagelstickers. Zij koos voor dit prachtige design met handgeschreven letters. Met een groot internet-probleem op de redactie duurde challenge day 23 lang, maar gelukkig. Einde.

Essie Sleek Stick Stickers (04, Love to love you)

Dag 24: Paaseieren! (& hazen, truffels en repen!!!)
– Dit bericht is niet geschikt voor hoofdredacteur Marieke –

Vandaag werden wij op de redactie verrast door een immens grote mand van Takko Fashion met CHOCOLA! Alléén maar chocola. Héél erg veel chocola! Wit, melk, puur, cream, chunky, alles!

Gelukkig was hoofdredacteur Marieke er nog niet, want zij zou waarschijnlijk een hartverzakking krijgen.

Nadat wij allemaal keurig één hele reep of paashaas hadden uitgezocht voor bij de thee, begon ik aan mijn nagels.

Ik keek naar de mand en liet me inspireren door deze geweldige lekkernijen. Goud, geel en stippels: De ultieme paas-nailart!

Links: Rimmel London Metal Rush (70, Gold Save the Queen)
Rechts: Maybelline Color Show (749, Electric Yellow)

Chef Tatjana

Update 6

Zaterdagavond komen mijn vriendinnen gezellig bij mij chillen. Iedereen neemt wat drinken mee en we dansen door mijn huiskamer. Uiteindelijk belanden we in de kroeg, maar ik geef bijna geen geld uit. Weer een avond cheap fun in het weekend overleefd!

Op de laatste dag van het weekend ga ik weer naar AZ. Ik heb deze keer de seizoenskaart van het vriendje van mijn zusje geleend (free fun!). Mijn broertje en vader gaan namelijk al op onze vaste kaarten. Het is een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar: AZ – 020. Ik zit nu een keer aan de andere kant van het stadion en de sfeer zit er goed in. Helaas verliezen we (grrr…), maar het was een vermakelijke wedstrijd.

Deze week begint goed: ik heb met een vriendinnetje afgesproken die ik al een hele tijd niet gezien heb. Meestal gaan wij samen tapas eten, maar vandaag spreken we bij haar thuis af. Ze heeft haar hele huis gezellig gemaakt met kaarsjes en we duiken samen de keuken in om een salade te maken. We kletsen lekker bij en het is supergezellig.

Weet je wat ik heel erg mis: mijn chai latte (met soja, zonder water) van Starbucks. Normaal haal ik die ongeveer twee keer per week, maar dat is natuurlijk geen cheap fun… Gelukkig heeft een vriendin een apparaat waarmee ze ook chai’s kan maken (OH.MY.GOD!). Na mijn dinsdagavond work-out (een uur pilates en een uur Zumba) ga ik samen met een andere vriendin bij haar langs en worden we getrakteerd op een overheerlijke chai. Delicious!

Haal jij ook vaak koffie of thee bij een koffietentje? Cheap fun tip: koop een take away cup (ontwerp bijvoorbeeld je eigen beker hier) en vul deze voortaan thuis met je favoriete warme drankje. Hmm, misschien moet ik zelf ook maar eens zo’n chai latte machine aanschaffen…

I want more!