Geen Pretty Little Liars-spoilers & #bringsbackmemories.

Hoofdredacteur Marieke

Dag 22
Na een gezellig meidenweekend, moeten we vandaag alweer vroeg het huisje uit. Na bijna 3 uur rijden, kom ik behoorlijk gaar thuis. Ik ben moe, ik baal dat het weekend voorbij is en ik wil chocola. Stomme challenge. Als ik ‘s avonds toch nog naar m’n schatje ga (alles voor de liefde) heeft hij een aanbieding gespot. Hij heeft maar liefst 30 (!) pakjes chocomel gekocht haha! Voor als ik straks weer mag. Dat is wel echt heel schattig…smelt :).

Dag 23
Een superrommelige dag. Ons internet en mailverkeer ligt plat, waardoor we niet verder kunnen werken. Irritant! 🙁 Na een gezellige afscheidslunch van onze marketing manager heb ik een paar afspraken en kan ik nog wat mail wegwerken. De dag vliegt voorbij. Op weg naar de gym heb ik knallende hoofdpijn. Gelukkig helpt het uurtje sporten en weg zijn mijn Kopfschmerzen. Daarna lekker chillen op de bank. Hé, wacht eens, heb ik vandaag nou aan chocola gedacht?

Dag 24
AUW! Niezen doet zeer! Ik sta op met flinke spierpijn in m’n buik, dus ik heb goed getraind gister ;-). Als ik op bezoek ben bij Skechers, krijg ik een whatsappje van CG!’s Tatjana. Ze bereidt me voor op een mega-giga-joekel van een chocolademand die we op de redactie hebben ontvangen. NOOOO! Hij is al behoorlijk geplunderd als ik aankom en ik weet nog net een klein paashaasje en een ei te redden. Ik leg ze in m’n la. Voor volgende week. Als ik weer mag ;).

Dag 25
Vandaag staat een dag vergaderen in Antwerpen op de agenda. Mmm, ik weet dat ze ook goddelijke yummy chocolade verkopen in België. Heel misschien heb ik ergens nog een gaatje om wat lekkers te shoppen. Nee, natuurlijk niet voor mezelf, as if, maar mijn moeder is volgend weekend jarig. Toevallig. En laat dan ook net bijna de challenge voorbij zijn 😉 Nog maar 5 dagen…

Art Director Chris

Om te beginnen MOET ik even zeggen hoe te gek ik het vind dat er inmiddels, op dag 25 van de challenge, ruim TWEEHONDERDTACHTIG (!!!) foto’s in de #cgchallenge gallery staan! Wat een wahaaaanzinnig aantal! Ongelooflijk. Echt zo leuk om te zien hoe anderen zich op de challenge hebben gestort. En om te zien wat zij ermee doen. Hoe zij de tags interpreteren. Ik zou zeggen: CHECK IT OUT!

Okay, terug naar mijn bijdragen van de afgelopen dagen:

Dag 22: #bringsbackmemories.
Voor deze MOEST ik gewoon de allereerste door mij ontworpen CosmoGIRL! cover posten. Over memories gesproken. Wow! Wat was ik zenuwachtig. Voor het eerst mocht – nee, moest! – ik de cover maken. Zo spannend, want ja, nu kon ik laten zien dat ik de terechte nieuwe art director van CosmoGIRL! was. Dat gevoel vergeet ik nooit meer. Ik moet gewoon wéér deo tevoorschijn halen nu ik er aan denk! Maar… des te groter was de kick toen ‘ie eenmaal in de winkel lag! BAM! Van mij!!! 🙂

Dag 23: #nothatsnotmyzebra.
Okay, die was weer ouderwets lastig. No, that’s not my zebra. Eh, wat moet ik dáár nou weer mee? Thuis vond ik gelukkig een wit speelgoed paard. Not a zebra, inderdaad. En ook niet van mij, dus helemaal goed. Op mijn bureau een mini fotostudio gebouwd, inclusief gebogen achterwand en hup, paard op de ‘vloer’. Klik en klaar! Ha, was het maar zo simpel. Ik wilde natuurlijk iets met dat paard doen, iets met strepen, want ‘zebra’! Dus ik heb er een streepjescode op gefotoshopt. En als je de getallen goed bekijkt staat er stiekem ‘ZEBRA’.

Dag 24: #atthemomentimverychaotic.
Klopt! Ik ben best een beetje chaotisch op het moment. En juist daarom heb ik vooral behoefte aan rust en een soort van orde. Dat zie je thuis het best. Tuurlijk is het vaak een enorm zootje, maar dat kan ook haast niet anders met twee kids die de hele dag lekker aan het spelen zijn. En zo moet het ook. Maar als het even kan probeer ik weer op te ruimen, zodat ik bijvoorbeeld ‘s avonds ook lekker chill kan bankhangen zonder overal troep te zien. Voor deze foto leek het me leuk om dat wat de meeste chaos creëert – speelgoed – nou eens overgeordend neer te zetten. Dus lekker strak en op kleur. Tadaaaaa!

Redacteur Daniëlle

Dag 21
Even eerlijk: hoeveel whatsappjes stuur jij per dag? Uit onderzoek blijkt dat we er zo’n dertig op een dag versturen. De meeste van de appjes versturen we vanaf de bank (62%) of terwijl we in de bus of trein zitten (44%). Eén op de zeven verstuurt zijn appjes en tweets zelfs vanaf het toilet (!). En sms’en? Dat doen we eigenlijk alleen nog met onze ouders. Zij zijn namelijk de enige die vaak nog geen smartphone hebben (en ons ok-en).

Dag 22
Normaal gesproken ben ik een Facebook-feliciteerder. Ik maak er soms echt wel iets bijzonders van (Justin Bieber die speciaal voor de jarige ‘Happy Birthday’ zingt is mijn favoriet), maar het blijft een luie manier van feliciteren. Daarom heb ik mijn jarige vriendin (Happy B-day, Marliek!) vandaag een oldskool kaartje gestuurd. Postzegel, adres, envelop: die shit. En echt: het duurt net zo lang als een FB-berichtje schrijven.

Dag 23
Ik heb even een inzakkertje. Het is nu nog precies een week totdat ik weer op Facebook en Twitter mag, maar vandaag (vrije ochtend, deadlinevrij) wil ik gewoon even lekker nutteloze statusupdates lezen, foto’s liken en door bergen tweets scrollen. Zucht…

Dag 24
Het fijne van geen twitter en Facebook is… geen Pretty Little Liars-spoilers! Ik ben een diehard PLL-fan en kan heel hard ‘AAAAAAAAAA’ gillen als mensen dingen twitteren die ik (nog) niet wilde weten. Vanavond kan ik dus heerlijk de season finale kijken zonder te weten wie er nog meer in het A-team zit…

Dingen die ik anders had getwitterd/geliked:

1. Iedereen die een spoiler tweet over PLL, ga ik blokken #geengrap #A-team
2. Voor CG! wil ik alles weten over je eerste zoen. Laat je horen!