Purple Rain & ‘n DIY voetenmassage

Mode & Beauty chef Iris

Dag 23: Blauw 2.0 het vervolg…

Omdat ik teleurgesteld was dat mijn eerste poging om een mooi blauw oog te maken zwaar mislukt was (zie dag 20), besluit ik om nog een poging te wagen. De truc: neem je tijd om wat te blenden met andere blauwtinten. In mijn ooghoeken maak ik een highlight, wat de boel een frisse uitstraling geeft. Ik strooi als laatste nog met een glitter poeder van Make Up Studio en zet een groene oogpotlood op de onderste waterrand. Ik voel me een elfje als ik de deur uit ga. Op het werk complimenteert collega S. me tot twee keer toe dat het zo mooi gelukt is. Blue, I owe you!

Dag 24: Purple Rain met blauwe mascara

Ook paars geef ik een tweede kans. Deze keer een minder fuchsiapaars, maar een paars met een blauwe ondertoon. Ik ben er achter gekomen dat make-up met een rode ondertoon op mijn ogen niet zo’n succes is. Ik word er bleek en grauw van. Maar goed, ik ga met Make Up Store aan de slag en sluit af met een blauwe mascara van Inglot. Ik geloof niet dat deze helemaal lekker overkomt op de foto maar neem maar van mij aan, it’s FUN! Ik verklaar blauwe mascara hierbij tot de leukste comeback-trend voor de zomer!

Dag 25: Clowntje Piet

Het moest er natuurlijk een keer van komen: clowntjes make-up. Maar ik moet er natuurlijk wel mee over straat kunnen, dus een rode mond van oor tot oor zit er niet in. Ik maak een mooie zwarte eyeliner met potlood. (Damn, wat gaat me dat makkelijk af tegenwoordig). Ik kies weer voor een knalrode Mac lippenstift en zet twee ronde stipjes onder mijn onderste wimperrand. Nailed it!. Hier word ik écht heel vrolijk van. Tot dat ik besef me dat ik naar een make-up presentatie moet…. Ik besluit de stipjes na het maken van een foto er toch af te halen. Ik durf het toch niet…

Dag 26: Snotgroen dan maar?

Ik word wakker met een bonkend hoofd en snak naar adem. Lieve lezers, ik ben ziek, athans snippie snotverkouden. Het spijt me. Ik haak af vandaag. Ik lig met poes Billy en Bob op de bank en daar blijf ik voorlopig liggen. Morgen een nieuwe dag. Hatsjoe!

Vormgever Saskia

Dag 23
Nog maar een week te gaan en dan is de challenge voorbij! Wat gaat dat snel!

Ik heb een beetje pompoensoep meegenomen voor de lunch, die kan ik mooi opwarmen :-). ‘s Avonds eet ik bij een vriendinnetje en ze komt met een recept voor chili con carne met nachochips. Lekker! We laten wat ingrediënten eruit, zoals de schep suiker en het bouillonblokje: die vervangen we door extra kruiden. Als we in de supermarkt staan komen we er achter dat er geen kidney beans zonder suiker verkocht worden, maar die moeten er toch echt in! De suiker zit in de saus van het blik, dus we hebben (echt waar!) de saus weggegooid en de bonen afgespoeld. Ehhhh… right. Tikkeltje extreem, maar challenge is challenge en het kan, dus waarom niet 🙂

Dag 24
Vandaag een rustig dagje op de redactie. Er zijn serverproblemen dus we kunnen een paar uur niet werken. Normaal gesproken ga ik dan al gauw zitten snacken uit verveling, nu pak ik heel braaf een appel.

Dag 25
Vandaag ben ik vrij en ik besluit te experimenteren met mijn bananenbrood. Ik maak het beslag en gooi er extra appelstukjes in en heel veel kaneel. Hopelijk smaakt het dan straks naar appeltaart, ofzo :-). Als het brood uit de oven komt en eindelijk afgekoeld is, proef ik en.. YES!!!! Superlekker! Appelkaneelcake, lekker zoet en het voelt écht als een traktatie. En nog steeds hartstikke gezond! Zelfs mijn vriendje staat er van te snoepen (dan weet je dat het goed is) en ook mijn BFF die ‘s avonds verschijnt voor onze girlsnight vindt het heerlijk. Geslaagd dus!

Dag 26
Vandaag niet veel bijzonders, basic lunch, brood met cashewnoten pasta en tussendoor een lekker stukje bananen-appel-kaneelbrood. 🙂

Stagiaire Eva

Dag 23
Ook vandaag trek ik m’n nieuwe blauwe hakken weer aan. Aan het einde van de dag stond ik op het punt om ze uit te doen (mezelf een heaven-momentje te gunnen) en in mijn tas te stoppen. Maar toen kreeg ik een beter plan; ik kan ze natuurlijk ook gewoon hier in de la bewaren. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn heels hebben helemaal hun plek gevonden op de redactie. 😉

Dag 24
Als ik vandaag op de redactie even na tienen naar de printer loop, merk ik dat er iets gek is. Iets klopt er niet. De vloer van de redactie voelt opeens zo plat aan. What’s wrong? Ja hoor, zo als je al vermoedt: helemaal vergeten m’n hakken uit de la te plukken die hier vannacht hebben gestaan. Oeps!

Dag 25
Ik kruip uit m’n bed en wil naar de badkamer lopen… AU! M’n voeten doen pijn. Zal het serieus door de hakken komen? Ik ben al 25 dagen steeds beter en gemakkelijker op al m’n schoenen aan het lopen en al bijna high heel proof en dan DIT! Really? For real? Ik probeer een soort van zelfbedachte do-it-yourself massage op mijn voeten en merk dat het al wat minder wordt. Met goede moed trek ik ze gewoon weer aan vandaag.

Vannacht wordt een van mijn BFF’s 20 jaar, woehoe! Dat vieren we bij haar thuis en duiken ook nog eventjes de stad in. We zorgen dat we om 00:00 in de stad zijn, zodat we net gezellig op Hollandse glorie muziek kunnen proosten. Ik blijf niet te lang, morgen weer vroeg op! Je zal je vast afvragen, heeft ze dat wel overleefd op hakken?

Dag 26
Nou, eigenlijk wel! Echt comfortabel was het niet, maar ik heb het volgehouden. Ik heb in ieder geval een hele leuke avond gehad. Wel weer een beetje zere voeten als ik opsta, dus vandaag trek ik lekker mijn op-dag14-gescoorde-schoenen aan: bruin, studs & 5 cm. Te doen!