Fantastic Fluor & hysterisch lachen!

Mode & Beauty stagiaire Noëlla

Dag 25: Sweet Metal Pink
Hoe cute is dit roze kleurtje van O.P.I?! De zilveren lak van W.I.C. maakt het geheel net even wat stoerder. Hij dekt bovendien ontzettend goed voor een zilveren nagellak! Wat mij betreft is deze nail-art een succesje ;).

Links: O.P.I. (I Theodora You)
Rechts: W.I.C. by Herôme (Cotton)

Dag 26: Fantastic Fluor
Deze kleur moest ik gewoon echt even uitproberen! Hij is zo roze dat hij bijna licht geeft. Een prachtige kleur voor als je in de zomer mooie, bruine handen hebt.

Ik heb er geen nail-art van gemaakt, want ik had geen inspiratie of zin om hier nog overheen te gaan kliederen. Sorry girls!

INK by Dennis Knudsen (02, Pink)

Dag 27: Omaaa, mag ik een peepie?
Ik kom uit Katwijk en daar noemen ze een pepermuntje een ‘peepie’. Daar moest ik meteen aan denken toen ik de naam van deze Peppermint Rimmel nagellak zag.

Het is een supertoffe kleur! Lekker fris en opvallend. Best leuk trouwens om alleen de tips van je nagels een kleur te geven!

Rimmel London Pro (500, Peppermint)

Dag 28: SOS!!! Bel 112!!!
Eventjes geen nagellak vandaag meiden. Mijn nagels gaan het begeven… De gel-laag die ik er bij mijn nagelstyliste altijd op laat zetten, begon af te brokkelen. Ik heb die van mijn duim er al helemaal af moeten vijlen, waardoor mijn nagel nu flinterdun is geworden :-(. Ik heb ze even keurig bijgevijld, alle restjes nagellak verwijderd en een XXL nail protector aangebracht. Morgen weer een dag!

Essence Studio Nails XXL Nail Protector

Chef Tatjana

Update 7

Mijn vriendinnetje en haar vriendje wonen midden in het centrum van Amsterdam. Als je daar op de vensterbank zit, kijk je zo naar het Damrak. We hoeven dus niet in een restaurant af te spreken, hun huis is al een hotspot! Vanavond koken zij lekker en ondertussen lachen we heel veel. Goedkopere fun bestaat er niet 😉

Oeps, ik heb geld uitgegeven… Op donderdag heb ik met wat mensen afgesproken die ik via werk ken. We zijn een keer samen op persreis geweest en het werd tijd voor een reünie! De hele avond praten we bij en lachen we ons kapot. Aan het einde van de avond splitten we de rekening. Deze avond kostte wel geld, maar het was elke eurocent waard.

Eén keer in de zoveel tijd eten mijn moeder, zusje, oma, tantes, nichtjes en ik met elkaar. Mijn tante kan heel goed koken en wij kunnen heel goed eten ;-). Ondertussen kletsen we bij en wordt er hysterisch gelachen. Vanavond was het ook weer ouderwets gezellig, écht: daar kan geen restaurantbezoek tegenop!

Tip: organiseer ook een keer een etentje voor je familie. Vraag iedereen een gerecht te maken (je kunt ook lootjes trekken met ‘voor-‘, ‘tussen-‘, ‘hoofd-‘ en ‘nagerecht’) en dek de tafel mooi.

Later op de avond ga ik met een vriendin naar een concert. Zij heeft kaartjes geregeld dus we hoeven niet te betalen: cheap fun!

Het is alweer zaterdag, tijd om te feesten! Ik heb gezellig met een vriendin afgesproken. We gaan naar twee verschillende clubs en dansen tot vroeg in de ochtend. We hebben de avond van ons leven. Klinkt niet echt cheap, maar dat was het wel… Zij had haar bonus van werk gehad, een extra reden om te feesten dus – en de drankjes te halen. Niet echt netjes om op de zak van je vriendin te teren, maar wel superlief van haar! Als de challenge afgelopen is, neem ik haar snel mee uit om het goed te maken ;-).