Van pencil skirt tot mascarpone-ijs.

Modestagiaire Kelsey

Dag 1: Wonder skirt
Het allereerste item waarmee ik een outfit mag maken is deze pencil skirt. Wat een leuke rok! Door de lengte en de verticale strepen lijk je dun én lang. En als je er hakken onder draagt, word je nog veel langer.
I love it! Een perfecte rok voor de zomer, maar ook leuk te dragen met een panty eronder.

Rok: C&A
Top: Monki
Bomberjack: Vero Moda
Heels: Nelly

Dag 2: Colorbomb
‘Soms moet je gewoon even gek doen!’ Dat is mijn motto bij dit item: een gekleurd/gebleekt/afgeknipt shortje. Je kunt ervoor kiezen om dit shortje te combineren met alleen zwart, zodat de kleuren extra goed naar voren komen. Of je gaat voor nóg meer kleur zoals ik heb gedaan! Kies wel voor kleuren die al in het shortje zitten, zodat het geen grote regenboog wordt..

Short: American Honey
Trui: Bruuns Bazaar
Denim blouse: Paige
Sneakers: Nike
Ketting: Jutka & Riska

Dag 3: Peace out!
Maxi dresses blijven altijd een beetje tricky. Hoe draag je zo’n lange jurk zonder dat het te slobberig wordt? Ga voor laagjes! Hierdoor wordt je outfit toch een tikje spannender. En draag er hakken onder! Vooral als je jurk stiekem een beetje te lang is. Met een opvallende ketting en een grappig hoedje is je look compleet.

Maxi dress: Vila
Bomber jack: Mödstrom
Platforms: Jutka & Riska
Denim gilet: Gaudi
Suede ketting: H&M
Bolhoedje: H&M

Redacteur Kim

Dag 1: Puts a smile on my face
Je kent Will And The People natuurlijk van dé 2012-hit: ‘Lion In The Morning Sun’. Een nummer waar ik een zomergevoel van krijg. Dat had ook zo maar mijn keuze van deze dag kunnen zijn. Toch niet.

En wel hierom: een paar weken geleden mocht ik Will en z’n people: Jamie, Jim, Charlie en James, interviewen in Amsterdam. In het BackStage Hotel nam ik plaats tegenover de boys. Ik had net hun nieuwste plaat Friends grijs gedraaid.

Op de redactie zat ik al wiebelend op m’n stoel, thuis danste ik letterlijk door de woonkamer. Met de gordijnen én de ramen dicht… (Geloof me, ik bezorg niemand een geluksmomentje met mijn zangstem).

Mijn absolute favoriet van de plaat: ‘The Cape Town Blues’. Een heel mooi nummer over hoe dubbel het leven kan zijn. Met een übervrolijke melodie waardoor ik écht niet stil kan blijven zitten. Ook vandaag niet!

Het interview staat binnenkort in CG!

Een bijzondere live versie in hun achtertuin. Luister vanaf 1.45m als je geen zin hebt in een rondleiding ;-):

Dag 2: Geluksmomentje door Douwe
Vandaag op mijn planning: een interview met Beste singer/songwriter van Nederland, Douwe Bob. Een knappe én grappige dude (dat laatste blijkt al snel tijdens het gesprek), met een te gekke stem. (Hij is natuurlijk niet voor niets de beste ;-))

Het album Born In A Storm verschijnt 3 mei. Niet alleen het interview met Douwe, ook zijn eerste single ‘Blind Man’s Bluff’ bezorgt me een big smile.

Een cool nummer over een jongen die verslaafd is aan een meisje. Dat komt vooral, doordat hij haar niet voor zich kan winnen. Over het liefdesleven en de muziek van Douwe lees je binnenkort meer in CG!

Aangezien de clip nog niet uit is, hier een mooie live-versie:

Dag 3: Fluit je mee
Vies grijs weer en nog een paar maanden voor het pas zomer is… Grrrr. Dé beste oplossing: verwarming hoog, festival outfit uit de kast én een überzomer nummer opzetten. Op volume max.

Gister hoorde ik het begin van ‘Young Folks’ bij Giel op 3FM. Daar moet ik vanochtend weer aan denken als ik me door de koude wind heen ‘worstel’ richting redactie.

Een oud nummer, 6 jaar oud zie ik nu, maar door het vrolijke fluitje, zomers getrommel en de lieve tekst ben ik dit depressieve weer meteen vergeten. Jullie ook?

Young Folks van Peter, Bjorn en John:

Eindredacteur Marisa

Het is alweer dag drie van een leven waarin ik elke dag iets nieuws doe. En het gaat me eigenlijk best goed af, los dan van het feit dat ik soms helemaal vergeet dat ik met de 30 day challenge mee doe…

Dag 1
Dat begon meteen de eerste dag al, een dag die voelde als een ordinary – beetje saaie – maandag. De hele dag had ik in mijn hoofd dat er iets was wat ik nog moest doen. Maar wat..?

Tot opeens het kwartje viel: de challenge! Iets nieuws, iets nieuws, wat voor nieuws ga ik vandaag doen? Toen ik op de fiets stapte na een lange dag werken, wist ik het. Waarom zou ik de altijd boring route naar huis fietsen, als er meer wegen naar mijn crib leiden?

Zo gezegd, zo gedaan en ik fietste de toeristische route naar huis. Met nadruk op toerisitisch, want ik kwam langs een camping en een weiland en was een kwartier later thuis… Oké, eerlijk is eerlijk, ik zal deze route niet dagelijks nemen, maar een leuke afwisseling was het wel.

Dag 2
Na mijn – voor mijn doen – intense fietstocht van dag één, vond ik dat ik mezelf op dag twee wel mocht belonen met iets lekkers. Uiteraard iets lekkers wat ik nog nooit had gegeten. Bij de diepvriesafdeling van de supermarkt viel mijn oog op mascarpone-ijs met stukjes aardbei en koek. En ja, dat smaakt net zo briljant als het klinkt. <3

Dag 3
De challenge van vandaag zit er ook alweer op. Vanochtend heb ik, na een tip van CG!’s chef Tatjana, mijn haar in omgekeerde volgorde gewassen. Yep, eerst aan de conditioner en dan pas shampoo.

Op deze manier wordt je haar wel lekker doorkambaar en zacht, maar niet zo slap. Klinkt misschien niet heel heftig, maar mijn haar zit geweldig vandaag. Leuk zo’n challenge, zo leer je nog eens wat 😉