Voordelen van leven zonder make-up en meer

Hoofdredactrice Marieke

Dag 6: Pfff. Zo geen zin vandaag. Het is schitterend weer en na het werk heb ik met twee vriendinnen afgesproken in het Vondelpark. De avond is zwoel en dus besluiten we later op de avond nog naar een skybar te gaan voor een superdeluxe drankje. Love it! Maar goed, bij thuiskomst moet ik dus nog nog de challenge doen. Met veel tegenzin rol ik mijn yogamatje uit…

Dag 7: Alweer zo’n zonnige dag vandaag, en het is zaterdag! Dat betekent dat ik ’s ochtends genoeg tijd heb voor 40 sit-ups (toch best zwaar), 20 crunches (easy), 20 leg raises (not my favorites) en 30s planken (gaat me makkelijk af). Het fijne is dat ik nu de hele dag niet meer aan m’n challenge hoef te denken en ik gezellig kan gaan eten in het park met een groep vriendinnen. Gezelligheid!

Dag 8: YES! Het is vandaag rest day! Daar word ik blij van! Ik ga lekker met m’n vriend van het zonnetje genieten.

Dag 9: Het is Tweede Pinksterdag en dat betekent nog een dag vrij. Hoe fijn is dat. Terwijl mijn vriend aan z’n motor aan het sleutelen is, rol ik m’n yogamatje uit en laat m’n buikspieren branden. Ik ben iedere keer toch best een beetje trots op mezelf als ik de challenge weer heb gedaan.

Dag 10: Oh oh. Cheat day. Ik ben vandaag zo druk met van alles en nog wat dat ik ’s avonds m’n bed instap zonder ook maar aan de challenge te denken… Oeps.

Chef fashion en beauty Iris

Dag 6: Ik denk er nog eens over na en begin me te realiseren dat ik de druk voor mijzelf enorm heb opgevoerd. Tekenen, schilderen, knippen en plakken vind ik eigenlijk  het allerleukste om te doen? Ik probeer na te denken over wat er nu aan de hand is. Ik merk op dat ik altijd enorme Picasso’s wil maken. Ik weet dat de meeste mensen die creatief bezig zijn hier last van hebben. Je hebt het idee dat alles wat je maakt in een keer fantastisch moet zijn en the next big thing.

Dag 7: Ik besluit de challenge weer op te pakken maar nu verander ik ook mijn aanpak. Ik heb besloten dat het werk dat ik maak voor CosmoGIRL! ook meetelt in de challenge en ik ga proberen om weer te tekenen zoals ik dat als klein meisje ook deed: gewoon iets maken omdat het goed voelt. Ik bedacht me dat ik gek was op werken met een passer vroeger, je weet wel zo’n ding waarmee je rondjes kunt tekenen. Omdat het avond is en de Hema niet open is, pak ik een glas uit de keuken en maak hier een eenvoudige tekening mee.

Dag 8 t/m 10: Deze dag start ik met een heel groot project voor CosmoGIRL! De modeserie wordt deze maand een dagboek van een meisje dat de wereld over trekt en hier een diary van bijhoudt. Uiteindelijk werk ik hier 3 dagen non-stop aan. Check de nieuwste CG! voor het complete eindresultaat. Ik ben er zelf echt superblij mee. Hope you love it too!   

Eindredacteur Marisa

Dag 6: Ik zit nog steeds in de kookflow. Vanavond maak ik een curry uit een kookboek dat al jaren ongebruikt in mijn boekenkast lag. Het recept zag er altijd ontzettend ingewikkeld uit, maar eenmaal begonnen valt het harstikke mee.

Dag 7: Vandaag had ik het zo ontzettend druk, ik had gewoon geen zin om nog lang in de keuken te staan. Hallo diepvriespizza! Het is wel een pizza van een merk dat ik nog nooit heb gekocht, telt dat ook als nieuw recept?

Dag 8: Vanavond ga ik gezellig met vrienden uit eten. En als ik thuiskom realiseer ik me opeens dat ik helemaal niets nieuws heb gekocht vandaag. Oeps…

Dag 9: Even mijn twee spijbelmomenten van deze week inhalen: ik maak zelf ijs. Ik meng gepureerde mango, banaan en kokosmelk en giet dit in ijsvormpjes. Makkelijk en healthy! Maar als ik een paar uur later mijn ijs uit het vormpje wil halen, lukt het me niet. Het ligt vast aan de vormpjes, crap, ik baal hier wel van. Ik had zin in ijs!

Dag 10: Ik maak een stoofschotel met couscous. ONTZETTEND lekker. En ik baal ook ontzettend dat niemand dat tegen mij zegt. Ik eet vanavond namelijk alleen en ik kom erachter dat ik het eigenlijk best wel leuk vind als mensen mij complimenten geven over mijn home made diners. Er zit dus niets anders op dan tegen mezelf praten over mijn kooktalenten…

Stagiaire Muriël

Mijn challenge gaat eigenlijk nog steeds heel goed. Geen make-up is best chill eigenlijk. Daarom heb ik hier 5 voordelen van mijn challenge voor jullie:

 

1. Ik kan 's ochtends veel later mijn bed uit, omdat ik mijn make-up niet hoef te doen.

2. 's Avonds hoef ik mijn make-up er niet af te halen, ik kan dus zo m'n bed in.

3. Ik heb gemerkt dat mijn wimpers veel mooier worden zonder al die mascara en make-up remover.

4. Als je op de fiets zit en het regent krijg je geen last van mascaravlekken.

5. Als er een vliegje in je oog zit, kun je gewoon in je ogen wrijven.

 

En psst… Die gezichtsreiniger van The Body Shop is echt een aanrader! 🙂