Heimwee naar make-up en teveel eten…

Hoofdredactrice Marieke

Derde update

Dag 11: Omdat ik gisteren niets gedaan heb, doe ik ‘m vandaag serieus gewoon twee keer! ’s Ochtends voor m’n werk (Hoera, het is me zowaar een keer gelukt!) doe ik de oefeningen van gisteren. ’s Avonds ga ik lekker uit eten, maar daarna krijg ik last van m’n maag. Toch begin ik om 23:15 uur braaf aan de challenge en 20 minuten later ben ik weer klaar. En wat zie ik? Ik heb zelfs 5 crunches teveel gedaan!

Dag 12: JAAA! Het is gewoon weer rest day! Echt bizar hoe happy ik ervan word als ik m’n schema check en zie dat ik vandaag lekker niets hoef te doen, haha.

Dag 13: Vandaag gaat het he-le-maal los. Het is 13 juni. De dag van ons gezellige bedrijfsuitje. We gaan met z’n allen naar het PSV-stadion waar we eerst meezingen en –dansen met Guus Meeuwis om vervolgens met een heel stadion vol de eerste WK-wedstrijd van het Nederlands elftal te kijken. We weten inmiddels allemaal hoe het is verlopen, maar die avond springen, schreeuwen, en stampen we. We winnen namelijk met maar liefst 5-1 van Spanje. Ongelooflijk. Het is een te gek feest, maar na al die uren staan en daarna nog terugrijden naar Amsterdam, voel ik de spieren in m’n rug langzaam, maar zeker steeds erger verkrampen… Geen challenge vandaag dus.

Dag 14: Het is een feit. M’n rug is een en al kramp, hij zit muurvast en ik heb pijn! Ik loop als de Gebochelde Klokkenluider van de Notre Dame en zit onder de pijnstillers. Helaas zal achteraf blijken dat dit zeker nog 2 tot 3 weken aanhoudt, dus ik moet de challenge afbreken. En ik was juist zo goed bezig! Ik baal ervan, maar ik baal meer van de pijn in m’n rug. Helaas, het is niet anders.

 

Chef fashion en beauty Iris

Update dag 11-15

Ja hoor, deze week ga ik hartstikke lekker met m'n challenge. Ik heb inmiddels een passer aangeschaft en ben compleet obsessed geraakt door het tekenen van Mandala's. Say whut? Een mandala is een cirkelvormige voorstelling, die zijn oorsprong vindt in Tibetaans boeddhisme. Volgens psychiater Karl Jung geeft de mandala een beeld weer van de ziel van degene die 'm gemaakt heeft. Ik vraag me af wat mijn tekeningen over mij zeggen. Je begrijpt dat ik niet elke avond een nieuwe heb gemaakt, maar dat ik wel twee a drie avondjes per tekening nodig heb gehad.

 

Eindredacteur Marisa

Oké, ik geef het toe. Deze week gaat mijn challenge helemaal niet goed meer. Koken vind ik nog steeds leuk hoor, maar elke dag een nieuw recept proberen is misschien toch iets too much. Naast werk en een sociaal leven is het gewoon niet te doen om elke dag helemaal los te gaan in de keuken. En ik houd zoveel eten over, ik kan wel een weeshuis voeden. Maar ik ben de uitdaging aangegaan, vanaf volgende week beter ik mijn leven weer. I promise!

 

Stagiaire Muriël

Update dag 11-15

Ik moet jullie eerlijk zeggen: ik mis mijn make-up.
Als ik 's ochtends kijk naar mijn make-up stash denk ik: 'nouuuu, ik wil make-uppen!'
Daarom show ik jullie vandaag mijn favoriete producten… Kijk je mee?
Wat zie je op de foto?
– Benefit mascara: de fijnste mascara ooit. Als je 'm eenmal hebt geprobeerd, wil je nooit geen ander meer.
– Yves Saint Laurent Rose Volupte Lipstick: ruikt lekker en smeert lekker.
– Clinique blush: ik vind het patroontje zo leuk! 🙂
– M.A.C. mineralize blush: uit een Limited Editin collectie. I love it!
– Urban Decay Naked 3 oogschaduwpalet: gebruik ik altijd als ik een mooie ooglook wil maken.
– M.A.C. highlighter: the prettiest thing ever… Geeft je make-up look net ff die extra shine!
 
En pssst… had je mij al gespot in de spiegel? 😉