Van suikernagels tot cheap zondag (not! ;-))

Mode & Beauty redacteur Elze

Dag 4
Na een gezellige avond met vrienden, ben ik later op de avond gaar en heb ik weer geen zin. Tot nu toe heb ik nog geen één keer zin gehad om te mediteren!

Weet je wat? Ik doe het morgen 2x, ‘s ochtends & ‘s avonds denk ik. Ik ben toch vrij. ‘Ja joh, dan doe je dat toch’, zegt mijn vriend. En ja hoor, voor het eerst in amper een week nadat we de challenge begonnen zijn, smokkel ik al. Aan de ene kant voelt het laf, maar mijn bed ziet er zooo verleidelijk uit!

Dag 5
Wanneer ik wakker word, voel ik mij meteen weer laf. O nee, wat heb ik gedaan? Maar ik maak het goed maken: ik ga meteen mediteren! Het mediteren gaat iets makkelijker lijkt wel.

Waarschijnlijk, omdat ik aan het begin van de dag nog niet veel indrukken heb opgedaan en hierdoor is het rustiger in mijn hoofd. Hierna voel ik mij prima. ‘s Avonds heb ik weer geen zin en kruip ik zonder te mediteren mijn bed in. Ik kan het morgen toch twee keer doen, denk ik dan…

Dag 6
‘s Ochtends krijg ik geen kans om te mediteren, daar gaat mijn belofte weer. Die ene geskipte keer ga ik niet meer inhalen, dus leg ik mij hierbij neer. ‘s Avonds ga ik mediteren en het voelt zo nu en dan best goed. Vooral bij het uitdraaien krijg ik een heel fijn gevoel. Daarna val ik heerlijk in slaap.

Dag 7
Vandaag ben ik een beetje chagrijnig. Doordat ik elke keer laat ga mediteren, krijg ik minder slaap en hier word ik niet al te vrolijk van. Hmmm niet echt de bedoeling van mediteren lijkt mij?

Als ik die avond weer aan de slag ga, merk ik dat ik mezelf er makkelijker bij neer leg. Het hoort er gewoon bij, niet zeuren, gewoon doen. Ben benieuwd of het nu elke dag ietsjes makkelijker wordt!

Beauty stagiaire Noëlla

Dag 5: Suikerfeest!
Vandaag ga ik een heel bijzonder lakje uitproberen. Liquid Sand van OPI in de kleur “The Impossible”. In het flesje ziet het eruit als een normale nagellak. Maar zodra het opdroogt, krijgt de lak een zandstructuur (het heeft ook wel iets zoets en suiker-achtigs).

Voor een intensere kleur heb ik als basislaag de Bourjois So Laque Glossy (kleur: 02 Prepp’hibiscus) gebruikt. De lak heeft glitters (en ook schattige sterretjes!) in verschillende formaten en is prachtig!

Mijn sugarnails zijn een groot succes en ik krijg er ook veel complimentjes op. Daarom vind ik het ook vreselijk om ze weer schoon te poetsen met nagellakremover, mehhh :(.

Dag 6: Miss Impatient
Ik ben druk en heb eigenlijk helemaal geen zin of tijd om mijn nagels te lakken. I want my sugarnails back!!! ‘s Avonds besloot ik om toch maar een nieuw kleurtje uit te proberen (of nouja, eigenlijk twee).

Ik was al een tijdje erg benieuwd naar het Essie lakje in de kleur “Mint Candy Apple”. Een frisse, mintgroene kleur, leuk voor de zomer! Ook was mijn oog gevallen op de prachtige, fuchsia roze lak van Red Carpet Queen in de kleur “Get Into The Groove”.

De kleurencombinatie van deze twee nagellakjes werkt ontzettend goed! Helaas is deze nail-sessie alleen goed geweest voor de foto. Ik had namelijk haast en moest nog van alles doen tijdens de droogtijd), waardoor er lelijke stootplekjes ontstonden. Hallo mevrouw ongeduld!

Dag 7: Crack nagels
Het is supereenvoudig, snel en het ziet er gaaf uit! Crackle nails. Ook dit had ik nog nooit uitgeprobeerd, te erg… Maar goed, voor alles is een eerste keer, dus ook voor crackle-lak. De kleur die ik als basis heb gebruikt is de Bourjois So Laque Glossy in de kleur “08 Peach and love”. Echt een superschattig kleurtje!

Daarna bracht ik de OPI crackle nagellak aan in de kleur “Super Bass Shatter”. Een prachtige, dieppaarse kleur met een subtiele shimmer. Hoe de lak ‘kraakt’ hangt af van hoe je hem aanbrengt. Bij een dun laagje krijg je kleine crackle stukjes en bij een dikke laag wat grotere.
Het is heel raar om te zien hoe de nagellak ‘krimpt’ op je nagels, maar het effect is echt lovely!

Dag 8: W-O-W!
Oke guys, ik stop met mijn challenge. Deze nail apps wil ik voor altijd blijven dragen. LOVE THEM! Dit is het gewoon voor mij: Kant en klare, droge nagellak.

En het design is van deze stickers (OPI, kleur: Nice Tux) is stunning! Het zilver bevat holografische glittertjes, die in het zonlicht alle kleuren van de regenboog afgeven. De apps blijven langer zitten dan normale nagellak én je hebt geen last van geknoei. Ideaal toch?

Ok ladies. Stay tuned! De volgende update ga ik namelijk een tof experimentje uitproberen!

Chef Tatjana

Het weekend zit erop. En ik heb het overleefd. Maar… – tromgeroffel – met valsspelen 🙁 Het begon vrijdagavond heel goed: ik vierde mijn 26jaar-7maanden-1week verjaardag (das een heel belangrijke!). Het was een BYO (bring your own) party, dus mijn vriendinnen hadden zelf drankjes en hapjes meegenomen. Het werd een supergezellige avond.

Bij een ‘verjaardagsfeest’ horen hoedjes en duckfaces!

Zaterdagavond besloot ik lekker thuis op de bank een film te kijken. Onverwacht kwam er een vriendin langs, samen keken we naar ‘What to expect when you’re expecting‘, een supergrappige film met o.a. Jennifer Lopez en Cameron Diaz. Weer een avond cheap fun overleefd!

Zondagmiddag vierde een vriendin haar verjaardag met een high tea. Heel gezellig en lekker.

Tot zover verliep mijn zondag cheap. Maar helaas ga ik ‘s avonds de fout in. Ik spreek spontaan af met een vriendin in een café. In plaats van een snel drankje blijf ik de hele avond zitten. Oeps! En daar moest ik de rekening (letterlijk) voor betalen…

Positief puntje: ik heb deze week echt veel minder dan normaal uitgegeven. Voornamelijk dankzij de bezoekjes aan vriendinnen in plaats van horecagelegenheden. En gelukkig is het nu maandag, dus: nieuwe ronde, nieuwe kansen!