Roos heeft het prima naar haar zin in Ghana!

Hier zit ik dan, om elf uur ’s avonds, met mijn kopje thee op het balkon mijn blogbericht te schrijven. Om me heen vliegen vuurvliegjes en er loopt zo nu en dan een salamander tegen mijn voet aan. Ik ben al iets meer dan een weekje in Ghana nu en het is echt genieten hier. Wij, mijn vader, broertje en ik, zitten in ons eigen huis dat we delen met mijn tante en haar man. Het ligt in Kumasi en dat is een onwijs gezellige, maar ook heel drukke stad. Spitsuur is hier nog erger dan in nederland. Maar je kunt hier wel je ogen uitkijken want zelfs de snelweg is hier mooi. Het is overal helemaal groen. Zelfs als je op een industriegebied bent is het helemaal groen.

En ik, als ware modeverslaafde, kijk natuurlijk mijn ogen uit op de marktjes met stoffen en sierraden. Ik neem zeker een paar meters stof mee. Ik kan daar zeker weten hele mooie maxi-jurken mee maken.
En de chocolade hier, oh my. Die is zo ongelooflijk lekker. Als mijn vader alleen naar Ghana ging nam hij altijd een voorraad voor ons mee, maar nu kunnen we het gewoon non stop eten. Niet dat we dat doen hoor, ahum.
Ik vermaak me hier zeker nog twee en een halve week. En omdat we hier internet hebben, zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt anders zou er geen post van mij zijn, kan ik de aankomende weken ook gewoon mijn blog schrijven!

Liefs, Roos