Wie wordt Holland’s Next Top Model? Michelle, Riquelle, Elise of Tamara?

De afgelopen weken zaten we op maandagavond heerlijk voor de buis: Holland’s Next Top Model als vaste prik! De meiden met modellendroom hebben supergave, spannende en te gekke dingen moeten doen.

De horror make-overs, een shoot aan de wieken van een draaiende molen, een helse catwalk, een fotoshoot in een koelkast: deze meiden draaien hun hand er niet meer voor om.

Vanavond gaan de laatste meiden nog één keer de strijd met elkaar aan in de finaleshow van Holland’s Next Top Model. Michelle, Riquelle, Elise en Tamara maken nog kans op de titel en gaan alles op alles zetten om de winst binnen te slepen.

De winnares wint een contract bij Touché Models ter waarde van 75.000 euro, een auto en grote campagnes van Max Factor en Zalando.

In de finale gaan de meiden de catwalk op in ontwerpen van Addy van den Krommenacker, Dennis Diem en Jan Boelo.

Verder zijn we ook modellen uit eerdere edities van ‘Holland’s Next Top Model’. Sanne (winnares 2006), Ovo (4de plaats in 2006), Kim (winnares 2007), de tweeling River en Lois, (5de en 6de plaats in 2007) en Rosalinde (winnares 2009) veroveren de runway in een spannende lingerieshow.

Ook supergaaf: Taio Cruz en de dansers van ‘So You Think You Can Dance’ komt optreden!

Kijken dus vanavond naar de finale van Holland´s Next Top Model om 20.30 uur op RTL5!

Beeld: William Rutten