En meer fun op tv vanavond!

Het is 19:00 uur, en dat betekent maar één ding: School is OUT, relaxmode is ON. CG! heeft de leukste tv-programma's van vanavond weer voor je. Check 'em out! 
 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
In de aflevering van vanavond zit Penny in de stress. Ze denkt dat ze niet meer aantrekkelijk is voor ‘normale mannen’, omdat ze met Leonard date. Howard en Raj zoeken online naar de perfecte match voor Sheldon.

Catfish: The TV Show – 20:00 uur op MTV
Lucille leerde Kidd kennen via het internet. Ze las dat hij een contract had bij het platenlabel van Kanye West, en ze was meteen gek op zijn muziek. Al snel werden ze bevriend, en kregen ze een soort broer/zusrelatie. Totdat Lucille een telefoontje kreeg van Kidds manager. Hij vroeg haar wat dingen voor Kidd te regelen, zoals een hotelkamer, beveiliging en optredens. Nadat zij alles geregeld had, verdween de manager, en heeft ze haar geld nooit terug gekregen. Maar het wordt pas echt crazy als Nev en Max zich ermee gaan bemoeien…

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
Rob ontmoette zijn Koreaanse lover Min Jee via Chatroulette. Nadat ze elkaar een paar keer in het echt gezien hebben, besluit Rob om naar Zuid-Korea te emigreren. Hij spreekt alleen de taal niet, lust het eten niet en hij heeft daar geen baan. Hoe loopt dat af?

I Wanna Marry Harry – 21:00 uur op TLC
De ladies gaan de strijd met elkaar aan op een hindernissenparcours. De winnaar wint privétijd met Harry. Maar zullen de verliezers de winnares haar geluk wel gunnen?

FILMTIP
Jersey Girl – 20:30 uur op RTL8

Ollie Trinke (Ben Affleck) is een aantrekkelijke zakenman uit New York. Hij heeft het goed voor elkaar. Hij is getrouwd met zijn droomvrouw, Gertrude (Jennifer Lopez), en ze verwachten hun eerste kindje. Maar dan overlijdt zijn vrouw, en is hij in één klap een alleenstaande vader. Als hij dan ook nog eens zijn baan verliest, moet hij weer bij zijn vader gaan wonen in New Jersey. Van een local lady krijgt hij hulp.