Ying over dat gevoel, van vlinders in je buik en kriebels in je maag… Precies, verliefdheid!

Steeds als jouw crush komt langslopen sta je opeens met een mond vol tanden. Als je naar hem/haar kijkt lijkt niets anders meer te bestaan dan die ene persoon waar jij, ja jij, zo ontzettend verliefd op bent.

Dit is natuurlijk allemaal leuk, maar hoort een liefdesverhaal niet af te lopen met een Happy End? Een Romeo & Julia? Waarbij de prins op het witte paard het meisje van zijn dromen vraagt, die hem toevallig ook hartstikke leuk vindt. Helaas is het in de realiteit iets anders. Het gaat niet zo makkelijk als in al die sprookjes…

Want tegenwoordig heb je daarvoor het flirtgedeelte, waar velen misschien een ramp in zijn, waaronder mijzelf. Hoe zorg je nou dat jouw crush jou leuk gaat vinden? Moet je jezelf veranderen naar het perfecte relatiebeeld van diegene? Moet je jezelf extra uitsloven voor hem/haar? Nou, deze dingen zou ik niet zo snel doen. Gelukkig heb ik als nieuwe Oprah wat flirttips (succes niet gegarandeerd).

1. OogcontactKijk naar jouw crush, kijken jullie elkaar lang aan en als jij je hoofd even de andere kant op draait en weer terugdraait en je crush kijkt nog steeds, dan heb je contact!
2. ComplimentjeComplimentjes kunnen nooit kwaad, zolang ze maar niet te slijmerig zijn.
3. InteresseToon interesse. Er is niets saaier dan naar iemand te luisteren die alleen maar over zichzelf praat.
4. ZelfvertrouwenBen je niet van nature zelfverzekerd? Doe dan alsof, want zeker van je zaak zijn komt leuker over op een ander.

Eigenlijk zijn deze tips helemaal niet nodig, omdat iemand je moet nemen zoals je bent. Want weet je, je moet niet zoeken naar de liefde, want de liefde vind jou wel.