Letters to Juliet, 3 Op Reis & meer!

Leg je huiswerk vanavond even aan de kant, want er zijn weer genoeg tv-programma's die je niet mag missen. 

Zo neemt Dennis je mee naar het Ibiza van Zweden, check je weer nieuwe afleveringen van je favo series en reis je met Amanda Seyfried naar Verona. 

 

3 Op Reis – 19:50 uur op NPO3
Dennis gaat naar het zonnige eiland Gotland, dat hoort bij Zweden. Hier viert jong en hip Stockholm vakantie. Het eiland staat daarom ook wel bekend als het mini-Ibiza van het noorden.

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Zoe en Lemon hebben elkaars advies nodig. Wade vertrouwt Vivians ex voor geen meter.

Beauty & the Geek Australia – 20:50 uur op TLC
Vorige week ging de eerste nerd al in de make-over. Vanavond volgt de rest. Maar bij wie is de transformatie het grootst?

Jane The Virgin – 21:25 uur op NET5
Jane en Rafael ontdekken dat Petra heeft gelogen over haar naam en haar verleden. Dit loopt helemaal uit de hand. Jane’s oma en Petra’s moeder krijgen ruzie, en één van de twee valt van de trap.

FILMTIP
Letters To Juliet – 20:30 uur op RTL8
Sophie (Amanda Seyfried) gaat met haar verloofde naar de home town van Romeo & Julia, Verona. Zij heeft zin in een vakantie vol romantiek, maar hij heeft het veel te druk met andere dingen. Sophie gaat zelf op pad, en komt dan een vijftig jaar oud briefje aan Julia tegen. Ze gaat op zoek naar het verhaal achter de brief. Al snel ontmoet ze de bejaarde schrijfster van het berichtje en leert ze ook haar kleinzoon kennen. Samen gaan ze op zoek naar de ex-geliefde van de vrouw.