CosmoGIRL!’s Laura & Iris wonnen kaartjes voor het concert van Avril Lavigne vorige week!

Het was dinsdagmiddag half 2, wij waren net klaar met school. Snel naar huis, omkleden, spullen pakken en naar het station! Ik had namelijk samen met mijn zusje 2 kaartjes gewonnen voor het concert van Avril Lavigne!

Na ongeveer anderhalfuur in de trein waren we in Amsterdam. We moesten onze tickets nog ophalen bij de redactie van CG! We meldden ons bij de receptie en kregen onze tickets. Met wat aanwijzingen daarna naar de metro, op naar de HMH!

Om een uur of 5 kwamen we aan bij de HMH, daar stond al een hele lange rij! Wij kochten nog even een patatje en gingen in de rij staan.
Om half 7 gingen eindelijk de deuren open. Binnen kregen we een lintje dat rook naar Avril’s nieuw parfum Wild Rose. Daarna werden onze tickets gescand en onze tassen gecontroleerd. Eindelijk waren we dan echt helemaal binnen.

We moesten nog anderhalf uur wachten tot het voorprogramma begon, dat was MakeBelieve. Om 8 uur begon MakeBelieve met spelen, ze speelden heel goed! .

Daarna kwam Avril eindelijk! Ze begon met haar liedje Black Star, omdat het de Black Star tour is. Ze speelde heel veel van haar eigen liedjes, maar ze zong ook Fix You van Coldplay en Airplaines van B.O.B. en Hayley Williams.

Bij alle nummers werd meegezongen door het publiek, en bij het liedje I’m With You was op een gegeven moment alleen het publiek te horen, Avril en de band waren helemaal stil. Dat vonden wij een heel mooi moment.

Avril droeg een zwart shirt met glitters, een zwarte broek en zwarte laarzen en ze zong in een glittermicrofoon! Ze had veel contact met het publiek, en het publiek deed ook alles wat ze zei.

Om half 11 was het concert afgelopen, helaas moesten wij net 5 minuten eerder weg om de trein te halen. Om 12 over 12 waren we weer op het station en een kwartiertje later weer thuis.

Al met al was het echt een superleuk concert! Wij willen CosmoGIRL! nog heel erg bedanken voor de tickets!

Liefs,

Laura & Iris

Tekst: Iris
Beeld: Laura