Het boek ‘De Duivel Draagt Prada’, stiekem gebaseerd op Vogue & Anna Wintour, krijgt een vervolg!

‘De Duivel Draagt Prada’ móet gewoon in je boekenkast staan. Een chicklit over het leven op de redactie van een magazine, stiekem zelfs een beetje gebaseerd op Anna Wintour en haar rol bij Vogue.

Lauren Weisberger schreef het boek over magazine-assistent Andy. Ze is een beetje ene nerdy person die ineens terecht komt in de wereld van mode, bij het magazine Runway. Haar baas is hoofdredacteur Miranda Priestly, de meest gevreesde persoon in de modewereld.

Bekend verhaal? Wie heeft de film ‘The Devil Wears Prada’ níet gezien? Anne Hathaway speelde hier Andy, waar Meryl Streep de bijna-Anna-Wintour was.

Ennnn het boek krijgt een vervolg! Lauren schrijft nu het vervolgverhaal, waarbij Andy als redacteur aan de slag gaat bij een trouwmagazine en komt daar weer Miranda tegen. En ook Emily, gaat ze bij ‘The Plunge’ weer tegenkomen.

Het boek met de titel ‘Revenge wears Prada: The Devil Returns’, zal in april 2013 in Engeland worden uitgebracht. Ben jij benieuwd naar het vervolg op ‘De Duivel Draagt Prada’?