Vanavond op tv!

Crash jij vanavond lekker op de bank? Good, want er zijn genoeg leuke programma's op tv. Enne, de Victoria's Secret Show wil je sowieso niet missen toch? 😉

CG! selecteerde de leukste tv-programma's weer voor je. Grote kop thee erbij en enjoy! 😉

The Big Bang Theory – 19:05 uur op Veronica
Raj en Howard gaan op dubbeldate. Het had een gezellige avond kunnen worden, maar Raj’ date besluit de date te verpesten door een geheim van Howard te onthullen.

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
Nu Tanja dood is aangetroffen is Suus haar allerlaatste maatje kwijt. Er gaat veel veranderen in Celblok H…

Op De Ambulance Met…  – 21:00 uur op TLC
Ferry Doedens gaat 24 uur mee op pad met ambulancemedewerkers, om te ontdekken hoe belangrijk hun rol is bij het bieden van hulp in levensbedreigende situaties.

Victoria’s Secret Fashion Show 2014 – 22:45 uur op NET5
YES! Vanavond kun je eindelijk de hele VS Show op tv zien! Naast de show zijn er ook interviews met de Angels en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. We can’t wait!

FILMTIP
Something Borrowed  – 20:30 uur op NET5
Als Rachel (Ginnifer Goodwin) 30 wordt, voelt haar leven nog niet aan als compleet. Ondanks haar goede baan als advocate en haar beste vriendin Darcy (Kate Hudson), mist ze toch iets in haar leven: een man. Maar op haar verjaardagsfeest verandert alles. Ze belandt in bed met Dex, een oud klasgenootje én Darcy’s verloofde. Ze wil die avond zo snel mogelijk vergeten, maar dat gaat niet zoals gepland. 

 

Fotografie: BrunoPress