Dit moet je zeker gaan doen met je crush!

Heb je een leuke jongen ontmoet en ga je met hem op een date? Spannend! Je hebt heel wat om aan te denken: wat trek je aan, waar moet je over praten en wat is eigenlijk leuk om te doen? Met dat laatste kunnen wij jou helpen. Dit zijn vijf toffe dates!

1. Drink koffie bij een nieuw plekje. Geen fan van koffie? Ze hebben daar vast ook warme choco, thee of verse jus d’orange.

2. Ga naar de dierentuin. De momenten dat je loopt van hok naar hok, kunnen jullie gezellig kletsen. Daarna mag je natuurlijk wel even focussen op de dieren. Guaranteed dat hij het schattig vindt hoe vrolijk jij wordt van de pinguïns en stokstaartjes.

3. De kermis. Laat hem een prijs voor je winnen bij de grijpers, schuif dicht tegen hem aan in de attracties en ga een rondje in het reuzenrad. Romantic! Geen kermis? Kijk of er een speelhal in de buurt zit.

4. Ga karten of laserschieten, hij krijgt sowieso extra punten bij je als hij je laat winnen! Is het gezellig? Dan kun je erna ook nog uit eten. Anders kart je gewoon net zo snel weer naar huis!

5. Picknick bij zonsopgang of zonsondergang. Zorg er wel voor dat je dan een jasje bij je hebt, of hint hem dat je het koud hebt… als hij die hint begrijpt moet je hem nooit meer loslaten 😉

Wat is jouw favo date?