Tonight’s tv tips

Plof jij vanavond lekker op de bank? Check dan nog even CG!'s tv-tips! 

Welk programma is jouw favoriet? Let us know

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Amy, Penny en Bernadette hebben een gezellige girls night tot ze Pennys ex Zach tegenkomen. Amy vindt hem meteen aantrekkelijk, waardoor Sheldon jaloers wordt. Hij gaat naar Penny voor advies, maar zoals gewoonlijk vat hij dat weer verkeerd op.
 

Catfish: The TV Show – 19:40 uur op Nederland 3
Keyonnah is altijd al fan geweest van Bow Wow. Ze komt online met hem in contact, en als snel chatten de twee de hele dag door en krijgen ze een relatie. Is het een droom die uitkomt, of te mooi om waar te zijn?
 

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
Carlijn pakt haar spullen om in het Italiaanse havenstadje Brindisi te gaan wonen. Hier hoopt ze een leven op te kunnen bouwen met haar grote liefde Remo. Eenmaal aangekomen valt het Carlijn vies tegen. Remo is bijna altijd aan het werk, en Carlijn moet zichzelf zien te vermaken in een stad waar ze niemand kent.
 

I Wanna Marry Harry – 21:00 uur op TLC
Harry houdt een feestje met de dames. Eén van hen krijgt het vermoeden dat Harry niet de echte prins is. Wordt zijn geheim al voor de finale onthuld?
 

Are You The One? – 21:45 uur op MTV
Vanavond begint het tweede seizoen van Are You The One? op MTV. Tien mannen en tien vrouwen worden bij elkaar in één huis gezet, met als doel om hun perfecte match te vinden. Dit is van tevoren bepaald door een computer. De twist in dit seizoen: één van de mannen heeft een dubbele match, waardoor er uiteindelijk een vrouw overblijft en naar huis moet. Lukt het ze om binnen tien weken allemaal een match te vinden? Dan winnen ze $1 miljoen.