Wat kijk jij 2n?

Geen plannen voor vanavond? Don't worry, dankzij CG! hoef jij je geen moment te vervelen. 

Wij zetten de leukste tv-programma's van vanavond weer voor je op een rijtje. Wat kijk jij? 
 

Catfish: The TV Show – 20:00 uur op MTV
Antwane en Tony chatten al drie jaar, maar hebben elkaar nog nooit ontmoet. Antwane’s nichtje Carmen maakt zich zorgen en besluit Catfish in te schakelen. Is Tony wel wie hij zegt dat hij is, en waarom geeft hij zo weinig personal details? Voor Carmen is Tony één groot mysterie.

Something Borrowed, Something New – 20:00 uur op TLC
In de dubbele aflevering van vanavond moeten twee nieuwe bruiden kiezen uit verschillende trouwjurken. Gaan ze voor de oude trouwjurk van hun moeder, die speciaal voor hun is gerestyled of kiezen de brides to be een nieuwe jurk uit?

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
Leonard koopt een tafel voor in de eetkamer, maar dan komt Sheldons grote angst voor verandering naar boven. Howard krijgt ondertussen de kans om terug te gaan naar de ruimte.

Princesses Long Island – 21:00 uur op TLC
Zes jonge ladies uit Long Island verlaten hun ouderlijk huis om op zoek te gaan naar ware liefde. Ze nemen afscheid van hun luxe leventje en leren op eigen benen te staan.

FILMTIP
Just Friends – 20:30 uur op NET5
Chris (Ryan Reynolds) was altijd de grote nerd van de school. Hij had extreem overgewicht en heel wat lichamelijke problemen. En alsof dat nog niet vervelend genoeg was, had hij ook nog eens gevoelens voor zijn beste vriendin Jamie (Amy Smart), maar zij wilde liever alleen vrienden blijven. Hij besluit zijn leven drastisch te veranderen en tien jaar later is hij een succesvolle muziekproducer en erg populair bij de vrouwen. Tot hij op een dag Jamie weer tegenkomt en hij binnen no-time weer de ‘nerd’ wordt die hij altijd was.