Trek je verkleedkist maar vast van zolder: 1 september = Valtifest! Met dit jaar als thema Next To Uranus. CG! sprak DJ Wannabe a Star die ook dit jaar weer een podium host. Nog geen kaartje? We geven 2 x 2 tickets weg!!!

Waardoor is Valtifest hét festival dat niemand mag missen?
“Het is één van de weinige feestjes waar iedereen he-le-maal verkleed gaat. De meeste mensen gaan los en doen superveel moeite om in een zo uniek mogelijk outfit op het NDSM-terrein te verschijnen. Daarbij is de line-up altijd te gek. Alle artiesten maken er sowieso een dope feest van. Je hebt door dit alles echt het gevoel dat je in een andere wereld stapt.”

Welke editie vond je tot nu toe het leukst?

“Iedere editie is weer anders. Daarom mag je ook geen enkel jaar overslaan! Al vond ik vorig jaar het thema All in the family wel erg lastig qua outfit. Uiteindelijk heb ik mijn vier nichtjes meegenomen als mijn danseressen.”

Wat trek je dit jaar aan?
“Geen idee! Ik neem in ieder geval minstens vijf outfits mee. En met dit space thema wordt dat vast een makkie. Mijn kledingkast puilt uit van de glitters. Komt goed!”

Nog tips voor meiden die wel een outfit crisis hebben?

“Ga als een marsmannetje en verf je hoofd groen. Of ga voor fashionable en space met een compleet gouden outfit. Een kartonnen doos zilver maken en die aantrekken, kan natuurlijk ook. Haal inspiratie uit een film als The Fifth Element!”

Welke act mogen we in ieder geval niet missen?
“Joost van Bellen zorgt altijd voor coole artiesten bij Rauw zoals Spank Rock. Echt heel vet! Ik sta zelf de hele dag als host op het Beukplein waar veel te gekke acts komen als Dope D.O.D. Daar moet iedereen sowieso langskomen!”
Check www.wannabeastar.djen www.valtifest.nl voor meer info.

Nog geen kaartje voor Valtifest? We mogen er 2 x 2 weggeven!!! Klik hier en wie weet win je 2 tickets!

Fotografie: Wannabe a Star