Dit zoeken we gewoon in onze BFs!

Een jongen zoals in de film vind je misschien niet zo snel, maar een beetje dromen mag. Waarom lijkt dit toch altijd mission impossible te zijn?

Omdat scriptmakers de allerbeste eigenschappen in zo’n rol zetten. Mr. Perfect ontstaat en we love him! Wat zijn de geweldigste eigenschappen van Mr. Perfect uit de film? We zetten ze hier op een rijtje:
 

1. Hij is dol op de hoofdrolspeelster, op jou dus. En daarom is hij ook loyaal. Hoe gewild hij ook is, hij kiest voor jou en zou je nooit bedriegen. Hij ziet zichzelf oud worden met jou (en andersom jij ook!).

2. Hij lijkt hard van buiten, maar is zacht van binnen. Iedereen vindt hem ‘de stoere populaire jongen’, maar hij heeft ook diepgang en een zachte kant die alleen jij te zien krijgt. Dat voelt amazing.

3. Hij heeft een goed gevoel voor humor en weet wat hij moet doen om je aan het lachen te maken. Ook als je boos op hem bent, krijgt hij een glimlach op jouw gezicht *pruillip*.

4. Hij is super romantisch en weet precies wat hij moet doen om je aangenaam te verrassen. Je bent dol op mooie uitzichten dus hij zoekt naar het beste uitzicht, neemt je geblinddoekt mee en heeft daar vervolgens een picknick geregeld. Wauw. Is hij niet geweldig?!

5. Hij weet altijd het juiste te zeggen. Want dat bedenken de scriptschrijvers, maar dat vergeten we even. Check die van The Notebook bijvoorbeeld: 'It’s not gonna be easy. It’s gonna be really hard. We’re gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you. Forever. You and me… everyday.' Zwijmel…

Wat vind jij zo leuk aan de jongens in films en welke qualities moet jouw BF perse hebben?

Foto: Instagram