Kijk snel verder…

Heb jij de ambitie om de beste mode-en/of beautyredacteur ever te worden? CosmoGIRL! zoekt voor een periode van minimaal 5 maanden een nieuwe mode & beauty stagiaire, die zo snel mogelijk kan beginnen! 

*Wie ben jij?
Een gedreven, representatieve persoonlijkheid met veel gevoel voor styling, beeld en tekst. Jij bent enthousiast, verantwoordelijk en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Jij kan de hotste trends voor onze lezeressen spotten, je weet je weg in celeb-land en bent altijd op de hoogte van de laatste fashion & beautynieuwtjes.  

*Wat bieden wij?
Een superleuke, leerzame en inspirerende werkomgeving bij CG!, de grootste meidenglossy van Nederland! De stage is zeer veelzijdig met veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Werkzaamheden:
–    Rubrieken samenstellen;
–    Mode- & beautypagina’s schrijven en stylen;
–    Shoppingpagina’s maken;
–    Assisteren van de moderedacteuren (shoppen van kleding, meegaan naar fotoshoots, teksten uitwerken, kleding retourneren, etc);
–    Meedenken over vernieuwende mode & beauty producties;
–    Alle verdere bijkomende redactionele werkzaamheden.

Is dit jouw droomstage? Ben je 3e of 4e jaars HBO studente aan een relevante mode- of stylingopleiding én ben je zo snel mogelijk 5 maanden beschikbaar? Stuur dan een motivatiebrief en cv met foto naar w.tobeas@zpress.nl o.v.v. mode & beauty stagiaire. 

Wij krijgen veel verzoeken binnen, dus zorg dat je er met je brief en motivatie uitspringt, zodat we weten dat we jou moeten uitnodigen! 

Let op: Het hebben van een rijbewijs is een pré. 

Fotografie: Lotte van Raalte