Word jij onze mode- & beauty stagiaire?

Wil jij later de beste mode-/beautyredacteur ever worden? Dan is CosmoGIRL! op zoek naar jou! Leef jij voor fashion en beauty en heb je naast je aangeboren gevoel voor styling ook feeling voor tekst? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou voor een periode van minimaal drie maanden!

*Wie ben jij?
Een enthousiaste, representatieve persoonlijkheid die trends spot in plaats van volgt. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, je kent je weg in celeb-land en bent altijd op de hoogte van de laatste fashion en beautynieuwtjes.

*Wat bieden wij?
Een supergezellige, inspirerende werkomgeving op de redactie van de grootste meidenglossy van Nederland! Je draait zelfstandig en volledig mee met het team van CosmoGIRL! en hebt je eigen verantwoordelijkheden op de redactie.

*Wat ga je doen?
– Mode- en beautypagina’s schrijven en stylen;
– Assisteren van de mode- en beautyredacteur, waarbij je meegaat bij het shoppen en retourneren van kleding en assisteert bij fotoshoots;
– Rubrieken samenstellen en teksten uitwerken;
– Shoppingpagina’s maken;
– Ideeën aandragen voor nieuwe mode & beautyproducties.

Is dit jouw droomstage, ben je per 1 maart beschikbaar en ben je 3e of 4e jaars HBO studente aan een relevante mode- of stylingopleiding? Stuur dan een motivatiebrief en CV met foto naar Esmée van Rijn, en.vanrijn@zpress.nl o.v.v. mode & beauty stagiaire.