CosmoGIRL! Mode & Beauty stagiaire!

 

Stylish Cosmogirls opgelet! Heb jij de ambitie om de beste mode-en/of beautyredacteur ever te worden? CosmoGIRL! zoekt voor een periode van minmaal 5 maanden een nieuwe mode & beauty stagiaire!
 
*Wie ben jij?
Een gedreven, representatieve persoonlijkheid met veel gevoel voor styling, beeld en tekst. Jij bent enthousiast, verantwoordelijk en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
Jij spot de hotste trends voor onze lezeressen, je weet je weg in celeb-land en bent altijd op de hoogte van de laatste fashion & beauty nieuwtjes.
 
*Wat bieden wij?
Een superleuke, leerzame en inspirerende werkomgeving bij CG!, de grootste meidenglossy van Nederland! De stage is zeer veelzijdig met veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
 
Werkzaamheden:
  • Rubrieken samenstellen.
  • Mode & beauty pagina’s schrijven en stylen.
  • Shoppingpagina’s maken.
  • Assisteren van de moderedacteuren (shoppen van kleding, meegaan naar fotoshoots, teksten uitwerken, kleding retourneren, etc).
  • Meedenken over vernieuwende mode & beauty producties.
  • Alle verdere bijkomende redactionele werkzaamheden.
 
Is dit jouw droomstage? Ben je 3e of 4e jaars HBO studente aan een relevante mode-of stylingopleiding én ben je (per direct) minimaal 5 maanden beschikbaar? Stuur dan een motivatiebrief en cv met foto naar i.woering@zpress.nl o.v.v. Mode & beauty stagiaire.
 
Wij krijgen veel verzoeken binnen, dus zorg dat je er met je brief en motivatie uitspringt, zodat we weten dat we jou moeten uitnodigen!
Let op: Het hebben van een rijbewijs is een pré.