Ja, echt! Deze celebs hebben echt met elkaar gedate!

In Hollywood wisselen celebs sneller van partner dan van schoenen. Tot zover niets nieuws. Maar wist jij dat deze celebs ooit handjes hebben vastgehouden? Onze favo vijf huh-dat-meen-je-niet-serieus-echt-waar-deze-celebs-gingen-met-elkaar. 

5. Ryan Gossling & Sandra Bullock 

Jawel! Toen Ryan nog niet zo'n hottie was en Sandra wél een van de hotste actrices, waren deze twee een setje. De twee ontmoetten elkaar op de set van Murder by Numbers in 2002. Het leeftijdsverschil van zestien jaar (!) maakte voor beiden niets uit: ze hebben het twee jaar met elkaar uitgehouden. 

4. Justin Timberlake en Fergie 

Justin Timberlake is alweer een tijdje gelukkig met Jessica Biel, maar voor Cameron Diaz en Britney Spears, was er nog een beroemdheid die zijn hart sneller deed kloppen. Toen JT zestien was, had hij namelijk een korte relatie met de toen 23-jarige Fergie. Fergie laat in een interview weten dat het nooit echt serieus was tussen de twee. 'We hadden lol, maar het was nooit bedoelt als serieuze relatie. Justin was niet mijn Mr. Right. Hij was Mr. Right Now.' 

3. Kim Kardashian & Nick Cannon 

Er was een tijd dat Kim Kardashian nog niet ontbeet met kaviaar en dineerde met gouden lepels en in die tijd had ze verkering met Nick Cannon. Die laatste is nu ondertussen alweer een tijdje getrouwd met Mariah Carey. Gelukkig is Mariah niet jaloers op de beroemde ex van haar man. In een interview liet ze zich onlangs ontvallen: 'Kim Kardashian? Geen idee wie dat is.' 

2. Josh Hutcherson & Vicotoria Justice

Voordat Josh Hutcherson voor even zijn relatiestatus op FB aanpaste voor Vanessa Hudgens, had hij een korte fling met Victoria Justice. Volgens insiders kwamen de twee elkaar heel vaak tegen op grote events als de MTV Movie Awards en sloeg daar de vonk over. Wij vinden dit eigenlijk wel een heel leuk setje. Tijd voor een doorstart? 

1. Mila Kunis & Macaulay Culkin 

Geloof het of niet: maar Mila Kunis heeft acht jaar verkering gehad met 'dat schattige jongetje' uit Home Alone. Helaas had Macaulay ook een flinke heroine-verslaving en dat is mede de reden dat Mila in 2010 een punt achter de relatie zette. Ondertussen is Mila erg gelukkig (en zwanger volgens de laatste geruchten) met Ashton Kutcher. 

Bron: Bettyconfidential, Dailytelegraph