We simply become animals 😉

De uitverkoop doet rare dingen met je. We maken een sport van de greatest items kopen voor de cheapest prijzen. En vaak met succes! Inmiddels heb je vast al de beste dag gevonden om de stad in te gaan en je weet vast precies waar de rekken met SALE staan in welke winkels.
We zijn nu eenmaal dol op uitverkoop en dit is wat het met ons doet:

1. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat rennen we door de stad om al onze favo shops te bezoeken en geen kledingstuk te missen. H&M, Forever21, Pull&Bear… Geen winkel gaat aan je voorbij.

2. Dat ene shirtje wat een paar weken geleden nog te basic was (€20), is nu ineens wel heel interessant (€5), dat kun je toch niet laten liggen?!

3. We sleuren vriendlief mee. Want hoe druk we ook bezig zijn, we willen wel gezelschap. Enne, hij kan ook meteen alle tassen dragen. Ah toe?

4. Het bedrag op de kassa maakt ons intens gelukkig. Waar je eerst uit zou komen op €150, kom je nu uit op €50. Zwijmel, dit is toch het leven?! En als je schoenen ziet die van €475 naar €75 zijn afgeprijsd, zit je helemaal in zevende hemel.

5. Als je twijfelt over een item waarvan alleen het laatste exemplaar er nog ligt, dan neem je dat item lekker mee de winkel door tot je een keuze hebt gemaakt. Je kunt niet hebben dat iemand anders er straks mee vandoor gaat!

Ren jij ook meteen de winkels in als de sale begint?