Check onze tips

Yay! It’s valentine's day! 🙂

Heb jij het hele jaar op deze dag gewacht om ein-de-lijk weer iets romantisch te doen met je BF? Of heb jij vandaag een date met je crush? Dan is vandaag your lucky day! Hieronder een paar tips om deze dag sowieso te laten slagen.

Tip 1: Als je hem bij jou thuis uitnodigt om gezellig te eten samen, zorg er dan voor dat hij zichzelf op zijn gemak voelt. Het is namelijk niet de bedoeling dat hij zenuwachtig wordt omdat het zo’n speciale dag is vandaag. Neem samen een drankje en zet een paar lekkere hapjes klaar. Relax and take it easy.

Tip 2: Jullie gaan samen eten en je weet: liefde gaat door de maag. Pak er een paar kookboeken bij of speur het internet af voor een overheerlijk recept.

Tip 3: Doe je best met het dekken van de tafel. Dim de lichten, steek romantisch wat kaarsjes aan, leg een mooi tafelkleed op tafel en zet een romantisch muziekje op! Succes verzekerd.

Tip 4: Als jullie klaar zijn met eten, sta dan niet meteen op om de afwas te doen. Als het gezellig is en jullie zitten lekker te kletsen, kun je de afwas beter uitstellen tot later. Want wat is er nou belangrijker: je date of de afwas?

 

Geen crush? Geen probleem! Maak er dan een fun day van met je BFF’s!  Hieronder een paar tips.

Tip 1: Nodig al je vriendinnen uit bij jou thuis. Zorg ervoor dat je veel drinken en lekkere hapjes in huis hebt zodat jullie je helemaal misselijk kunnen eten met spekkies, winegums en dropjes. Op zo’n dag als vandaag moet dat kunnen! 😉

Tip 2: Ook lekker: chocolade fondue! Want welk meisje houdt er nu niet van chocolade?! 

Tip 3: Jullie girls night gaat natuurlijk niet alleen maar om eten en snoepen. Het gaat vooral om fun.  Hou een movie night waarbij iedereen haar favo film meeneemt. Lekker afwisselend ook.

Tip 4: Als jullie geen zin hebben om films te kijken, speel dan ouderwets spelletjes. Haal Monopoly uit de kast, zet Ganzenbord op tafel of speel Hints. That’s fun

 

Veel plezier girls! 🙂