Duizenden girls deden mee aan de prijsvraag met Rihanna for Coolcat. Uit alle meiden, die een item uit de collectie kochten of zich bij CG! opgaven, koos Coolcat een héle gelukkige winnares.

Jennifer Laloli is de gelukkige, en ze gaat met een vriendin naar het concert van Rihanna in Londen! Inclusief vliegtickets, hotelovernachting én € 250 euro shopgeld…! Wij belden even met Jennifer.

En, hoe blij ben je?
“Extreem blij! Ik heb het heel druk op het moment en was een beetje vergeten dat ik mee had gedaan aan de prijsvraag. Totdat iemand van Coolcat me belde. Eerst dacht ik dat ik een T-shirt had gewonnen. Was ik al helemaal blij mee. Maar toen hoorde ik dat ik de grote winnares was! Nou, ik heb niet normaal staan te flippen aan de telefoon. Een ontzettend coole verrasing, waar ik héél blij mee ben!”

Wat vind je zo leuk aan Rihanna?
“Haar coole stijl en de geweldige muziek die ze maakt. Met goede beats, waarop je helemaal los kunt gaan. Maar ook gevoelige nummers, zoals ‘Unfaithful’. Dat is mijn favoriet.”

Ben je al ooit in Londen geweest?
“Nee, nog niet. Was toevallig van plan om een weekendje te gaan met mijn beste vriendin Robin. Zij gaat nu mee op deze geweldige trip naar Rihanna. Ze vond het heel cool toen ik haar belde om dat te vertellen! Volgens mij is dit echt mijn lucky year. Ik ben net 18 geworden, en dat is mijn geluksgetal.”

Wat wil je nog meer doen/zien in Londen?
“De Big Ben in het echt zien, lijkt me bijzonder! En misschien kan ik ook nog een musical meepakken.”

Hoe enthousiast ben je straks, wanneer je voor Rihanna staat bij het concert?
“Ik hoop dat ik er op tijd ben, zodat ik een mooie plek vooraan heb. En dan meezingen met ál haar songs natuurlijk. Ik kan niet wachten! Echt superbedankt, CosmoGIRL! en Coolcat. Dit gaat echt een reisje worden dat ik nóóit meer vergeet.”

Alle meiden die een T-shirt hebben gewonnen, krijgen dit vanzelf thuis gestuurd.