Tips voor komend weekend

Het winderige, druilerige en vooral koude weer: wij zijn er hééélemaal klaar mee. Toch moeten we het er nog even mee doen. Tip: lekker op de bank hangen.

Wat heeft de televisie ons allemaal te bieden?

Vrijdag 15 februari
I Hate Valentine’s Day. Genevieve heeft haar eigen bloemenzaak in New York. Omdat ze last heeft van bindingsangst heeft ze een systeem bedacht: nooit meer dan vijf dates hebben met dezelfde man. Hilarisch! Voor alle girls die gister niet zijn verrast door hun crush, een must-see.

Zaterdag 16 februari
Cheaper By The Dozen 2. Tom en Kate gaan voor de laatste keer met hun grote gezin naar een vakantiehuis in Winconsin. De vakantie loopt niet helemaal volgens plan wanneer Tom zijn frenemy Jimmy tegen komt. Deze feel good movie met Hilary Duff komt nooit op het verkeerde moment. BTW: geen punt als je het eerste deel nog niet gezien hebt.

Zondag 17 februari
Zappbios: Alex Rider. De 14-jarige Alex heeft geen ouders meer en woont bij zijn oom. Als zijn oom overlijdt, ontdekt Alex dat zijn oom een spion was. Alex treedt al snel in zijn voetsporen en gaat bij de Britse geheime dienst werken. Het allerleukste van de film: Alex Rider wordt gespeeld door de hottie Alex Pettyfer.

Welke ga jij kijken? (Of niet? 😉