Weg met die herfstdip

Morgen is het officieel herfst. Zie je nu al op tegen de koude, natte dagen? Check dan deze tips!

Morgen is het officieel herfst. Zie je nu al op tegen de koude, natte dagen? Check dan deze tips!

Op je fiets naar school in de regen, met keiharde wind in je gezicht… Een typisch plaatje dat bij de herfst past. Om het eerste weekend van dit gure seizoen iets minder vervelend te maken, hebben we wat leuke tips voor je. Geen herfstdip voor jou!

1. Hou een opruimdag en zoek je hele kledingkast uit. Leg alle kleding en schoenen die je meer dan een jaar niet hebt aangehad apart. Maak een selectie en zet de items die er nog goed uitzien op Marktplaats. De kleding die echt niet meer kan, geef je aan een goed doel. Op deze manier sla je 3 vliegen in 1 klap: je verdient wat geld, je verricht een goede daad én je hebt een opgeruimd gevoel!

2. Met regen en wind blijf je het liefst de hele dag binnen. Het is wel heel saai om in je eentje de hele dag series en films te kijken. Roep daarom je vriendinnen bij elkaar en plan een Gossip Girl/Glee/Twilight-marathon in. Inclusief popcorn, chocola, koekjes en liters thee maken jullie er een topdag van!

3. Bring out the baking-queen in you! Brownies, cupcakes, macarons, kwark- of appeltaart… Maak wat jij het lekkerst vindt. Zet je verstand op nul en ga aan de slag! Als je klaar bent, kun je je creaties lekker opeten met je familie of vriendinnen.

4. Misschien wil je het liever niet geloven, maar beweging is écht goed voor je stemming. Als je sport, maak je endorfine aan, ook wel het 'gelukshormoon' genoemd. Ga tussen de buien door hardlopen. Of meld je aan bij de sportschool. Daar organiseren ze vaak leuke lesjes zoals Zumba en Pilates.

5. Ga op pad. Er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen, en daarvoor hoef je je niet altijd in de buitenlucht te bevinden. Ga bijvoorbeeld naar de bioscoop met je crush. Leuke films die dit weekend draaien, zijn onder andere Ted, De Verbouwing en Step Up 4. Of ga gezellig uit eten met vriendinnen, dan zit je ook lekker warm binnen.

Fotografie: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen