Van Amerikaanse bloggers!

Toiletbril-covers, bier en Vicks hebben vanaf nu een heel nieuw doel: jou nóg prettier maken. De bekendste bloggers uit de VS vertellen over hun rare maar fantástische beautytips en -tricks…

* ‘Ik was mijn haar weleens met bier! Het klinkt gek, maar bier bevat proteïnen die het haar repareren en het voller maken.’ (Jamie Stone)

* ‘Al heel lang gebruik ik Vicks Vaporub als beautyproduct. Ik gebruik het bijvoorbeeld in de winter op mijn wangen als het vriest – dan drogen mijn wangen niet uit door de kou!’ (Lianne Farbes)

* ‘Ik heb een hele vette huid. Toch vergeet ik altijd een pakje met blotting paper in mijn tas te tossen. Als mijn gezicht shiny wordt als ik weg ben, ren in naar het toilet, pak een toiletbril-cover en gebruik die om het vettige laagje weg te krijgen.’ (Sydne Summer)

* ‘I love mijn natuurlijke haarkleur in de zomer. Het is een warme hazelnootkleur, maar in de winter lijk ik net een grijs muisje. Dus was doe ik? Ik mix koffiebonen met mijn conditioners, laat het tien minuten zitten en spoel het dan uit. Halló warme chocoladebruine tint!’ (Bryce Gruber)

* ‘Last van puistjes? Appelazijn is dé uitkomst! Doe een beetje op een watje en smeer het over de plekjes, net als een reinigingslotion. Het is wel een beetje stinky, maar het werkt héél goed! (Christina Farrell)

Heb jij ook weirde beautytips? Deel ze met ons!