Dit Paasweekend!

Zondag en maandag is het paasweekend!

Een voordeel? Je bent vrij van school! Nadeel? Je hebt geen idee wat je moet doen dit weekend…

Don't worry! Wij geven je 5 tips om jouw paasdagen fantastisch te maken! 🙂

1. Bezoek de paashaas: Stel aan je ouders voor om een bezoekje te brengen aan een dierentuin. Dat is altijd fun! Misschien naar Artis in Amsterdam of het dierenpark in Emmen?

2. Filmmarathon: Nodig al je vriendinnen uit voor een movie night bij jou thuis! Iedereen neemt zijn favoriete film mee en jullie film avond kan beginnen! Chocolade en andere lekkere dingen mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

3. Easter High Tea: Organiseer voor je familie een high-tea in plaats van een saaie paas brunch. Duik de hele middag de keuken in om allerlei lekkere zoete en hartige hapjes te maken. Inspiratieloos voor hapjes? Bekijk CG!'s favo food recepten hier en DIY! 🙂 

4. Eieren zoeken: Heb je het onwijs druk op school en zit je hele hoofd vol huiswerk? Maak een grote wandeling over het strand of door het bos. Wat frisse lucht doet je goed en daarna voel je jezelf stukken beter!

5. Versier je cupcake & win: Doe met je hele familie of vriendinnen een wedstrijdje cupcakes versieren. Haal allemaal leuke ingrediënten in huis en verzin een prijs voor diegene met de mooist versierde cupcake!