Filmavondje voor jou of toch…

Woensdag breekt zo lekker de week. Je hebt de helft weer gehad (yay) en als je geen spannende plannen hebt en/of geen huiswerk (meer) hoeft te maken, dan mag jij dus schaamteloos op de bank kruipen. Dekentje, kat op schoot, restje paaseitjes en hot chocolat erbij. Niks meer aan doen ;-).

Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS – 20:30 op RTL4
Twee vrouwen uit compleet verschillende gezinnen die een weekje van leven wisselen? Dat wordt sowieso weer mooie televisie. Vanavond Alice Maywood en de vriendin van rapper Negativ. 

Etters Achter De Tralies – 20:30 op RTL5
Als je ouders denken dat jij soms vervelend bent, moet je maar even samen met ze naar Etters Achter De Tralies kijken. Dan draaien ze echt wel weer bij. 

Gouden Bergen – 20:30 op SBS6
In januari werd er al een tweedelige miniserie van Gouden Bergen uitgezonden. En dat was een succes, want de serie gaat door. De serie gaat over vrouwen uit het Noord-Hollandse dorpje Bergen die luxeleventjes leiden. Maar wat als hun perfect life in gevaar komt?

Batman – 20:30 op SBS9
De klassieker Batman blijft cool. Het is Batman's schuld dat crimineel Jack Napier (Jack Nicholson) in een vat met zuur valt. De creep houdt hier een permanente grijns aan over. Joker is born…

When In Rome – 20:30 op Net 5
Romcom time it is! De New Yorkse kunstconservator Beth Harper (Kristen Bell)  heeft weinig succes in de liefde. Tot ze muntjes uit de 'fontein der liefde' in Rome meeneemt en haar leven volledig verandert. De mannen zijn niet bij haar weg te slaan. En dan ontmoet ze Nick (Josh Duhamel). Ze wordt head over heels verliefd, maar geldt dat ook voor hem?